Reteta de preparare a papanasilor

de Pasiune pentru bucatarie in Prajituri, 17 Feb 2010 | 4608 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor
Acum un an si ceva habar nu aveam de papanasi,dar i-am descoperit pe blogul lui teo si i-am incercat.Au fost deliciosi,i-am facut de multe ori,dar de ceva timp am cam uitat de ei si cum aveam o punga de pranza congelata aseara pe la 8 jum m-am apucat de treaba

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 500 g branza de vaca
  • 2 oua
  • aprox 20 linguri de faina(pana nu se mai lipeste de maini)
  • 1 pachet zahar vanilat
  • 1 varf de cutin de sare
  • un varf de bicarbonat stins cu lamaie
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor:

Reteta de preparare a papanasilor


Am batut ouale,am adaugat branza,bicarbonatul stins,sarea,zaharul vanilat si am omogenizat.Am pus si faina pana am obtinut un aluat care nu se lipeste de maini si care poate fi modelat.Se fac bilutele in felul urmator: 2 bile mai mici pt capac si doua bile mai mari pt papanasii propriu-zisi. Cu un deget plin cu faina, se impunge bila mai mare direct in mijloc si se roteste pana obtinem o gaura maricica.





Intr-o cratita se incinge uleiul, sa treaca mult peste papanasi. Se pun papanasii la prajit, si sunt gata cand se ridica la suprafata.I-am umplut cu dulceata de capsuni si smantana.Este bine ca dulceata sa fie mai grosuta sa stea pe papanasi(a mea a cam alunecat:))

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Adinacarla 1

02.09.2010, 14:11

yam, yam...vin sa mananc si eu unul

elena1988 1

10.03.2011, 10:54

adry88 1

07.07.2011, 11:22

delicios

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa-crema de ciuperci
  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

RETETA RECOMANDATA
Mini-placinta pufoasa cu branza