Prajitura cu iaurt de piersici

de Aletta in Prajituri, 18 Iul 2016 | 3674 vizualizari

 

De multeee... luni am aceasta reteta la favorite,si imi propun sa si incerc acele retete,dar acum i-a venit randul acestei prajituri de la Miremirc.
Am respectat intocmai reteta ei.
Poza nu este foarte reusita :( daca va uitati la penultima poza o sa vedeti cum arata de fapt dar nu se vede in intregime daca o puneam

 

INGREDIENTE

  • 250 piscoturi
  • 1 cutie Almette cu smantana de 150 g
  • un compot de piersici
  • 2 plicuri de gelatina
  • 100 g zahar
  • 200 ml frisca
  • 1 intaritor frisca
  • esenta de vanilie
  • 500 g iaurt de piersici
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu iaurt de piersici:

Foarte simpla aceasta prajitura.


Am inceput prin a tapeta o tava de chec cu folie alimentara.


Piscoturile se trec prin sucul de la compot si se tapeteaza forma de chec cu ele.


Gelatina se pune la hidratat in 200 ml suc din compot.


Crema am obtinut-o prin amestecarea branzei Almette cu zaharul,esenta de vanilie,iaurtul de piersici si frisca batuta.


Eu am adaugat si un plic de intaritor pentru frisca.


Se adauga si gelatina topita pe baie de aburi si se mixeaza ca sa se amestece bine.Se adauga in tava si se acopera cu piscoturile ramase.


Se da la frigider pentru minim 3 ore.


Se decoreaza cu frisca(eu nu am mai avut rabdare) si felii de piersici

 

TIPS-URI

1

iaurtul de piersici se poate inlocui cu cel de capsuni sau alte sortimente

2

in crema se pot adauga si bucati mici de piersici

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu iaurt de piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

dantes 1

05.08.2016, 08:04

Delicioasa!

Aletta 1

12.08.2016, 18:34

multumesc

silvianart 1

14.01.2017, 22:08

Imi place !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort de biscuiți, cu cremă de ciocolată

de RODIMUR 5

ieri la 23:58

Rulada cu ciocolata si capsuni

de Rocsi 9

ieri la 18:42

Ardei copti umpluti cu branzeturi

ieri la 13:47

Rasol de vitel, cu legume si mujdei de usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 00:12

Rasol de pui cu galuste imperiale

pe 17.07 la 21:31

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu bezea si crema dulce de leche