Prajitura cu iaurt de piersici

de Aletta in Prajituri, 18 Iul 2016 | 3118 vizualizari

 

De multeee... luni am aceasta reteta la favorite,si imi propun sa si incerc acele retete,dar acum i-a venit randul acestei prajituri de la Miremirc.
Am respectat intocmai reteta ei.
Poza nu este foarte reusita :( daca va uitati la penultima poza o sa vedeti cum arata de fapt dar nu se vede in intregime daca o puneam

 

INGREDIENTE

  • 250 piscoturi
  • 1 cutie Almette cu smantana de 150 g
  • un compot de piersici
  • 2 plicuri de gelatina
  • 100 g zahar
  • 200 ml frisca
  • 1 intaritor frisca
  • esenta de vanilie
  • 500 g iaurt de piersici
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu iaurt de piersici:

Foarte simpla aceasta prajitura.


Am inceput prin a tapeta o tava de chec cu folie alimentara.


Piscoturile se trec prin sucul de la compot si se tapeteaza forma de chec cu ele.


Gelatina se pune la hidratat in 200 ml suc din compot.


Crema am obtinut-o prin amestecarea branzei Almette cu zaharul,esenta de vanilie,iaurtul de piersici si frisca batuta.


Eu am adaugat si un plic de intaritor pentru frisca.


Se adauga si gelatina topita pe baie de aburi si se mixeaza ca sa se amestece bine.Se adauga in tava si se acopera cu piscoturile ramase.


Se da la frigider pentru minim 3 ore.


Se decoreaza cu frisca(eu nu am mai avut rabdare) si felii de piersici

 

TIPS-URI

1

iaurtul de piersici se poate inlocui cu cel de capsuni sau alte sortimente

2

in crema se pot adauga si bucati mici de piersici

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu iaurt de piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

dantes 1

05.08.2016, 08:04

Delicioasa!

Aletta 1

12.08.2016, 18:34

multumesc

silvianart 1

14.01.2017, 22:08

Imi place !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Negresă de post