Prajitura cu iaurt de piersici

de Aletta in Prajituri, 18 Iul 2016 | 2388 vizualizari

 

De multeee... luni am aceasta reteta la favorite,si imi propun sa si incerc acele retete,dar acum i-a venit randul acestei prajituri de la Miremirc.


Am respectat intocmai reteta ei.


Poza nu este foarte reusita :( daca va uitati la penultima poza o sa vedeti cum arata de fapt dar nu se vede in intregime daca o puneam

 

INGREDIENTE

  • 250 piscoturi
  • 1 cutie Almette cu smantana de 150 g
  • un compot de piersici
  • 2 plicuri de gelatina
  • 100 g zahar
  • 200 ml frisca
  • 1 intaritor frisca
  • esenta de vanilie
  • 500 g iaurt de piersici
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu iaurt de piersici:

Foarte simpla aceasta prajitura.

Am inceput prin a tapeta o tava de chec cu folie alimentara.

Piscoturile se trec prin sucul de la compot si se tapeteaza forma de chec cu ele.

Gelatina se pune la hidratat in 200 ml suc din compot.

Crema am obtinut-o prin amestecarea branzei Almette cu zaharul,esenta de vanilie,iaurtul de piersici si frisca batuta.

Eu am adaugat si un plic de intaritor pentru frisca.

Se adauga si gelatina topita pe baie de aburi si se mixeaza ca sa se amestece bine.Se adauga in tava si se acopera cu piscoturile ramase.

Se da la frigider pentru minim 3 ore.

Se decoreaza cu frisca(eu nu am mai avut rabdare) si felii de piersici

 

TIPS-URI

1

iaurtul de piersici se poate inlocui cu cel de capsuni sau alte sortimente

2

in crema se pot adauga si bucati mici de piersici

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu iaurt de piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Prajitura cu iaurt de piersici-0
Prajitura cu iaurt de piersici-1
Prajitura cu iaurt de piersici-2
Prajitura cu iaurt de piersici-3
Prajitura cu iaurt de piersici-4
Prajitura cu iaurt de piersici-5
Prajitura cu iaurt de piersici-6

COMENTARII (23)

dantes

dantes 1

05.08.2016, 08:04

Delicioasa!

Aletta

Aletta 1

12.08.2016, 18:34

multumesc

silvianart

silvianart 1

14.01.2017, 22:08

Imi place !

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!