Prajitura cu iaurt de piersici si frisca

de ralu_ca in Prajituri, 12 Mai 2013 | 24189 vizualizari

COMENTARII (35)

Merisor 1

12.05.2013, 12:58

Ce fain arata!

ralu_ca 1

12.05.2013, 12:59

ms mult

Bya Ralu 1

12.05.2013, 13:00

adasev12 1

12.05.2013, 13:18

imi place

adry88 1

12.05.2013, 13:21

wow! foarte buna

laura_n 1

12.05.2013, 13:39

ce bunaciuneeeee

MotanLaOale 1

12.05.2013, 13:50

diaconta 1

12.05.2013, 13:51

imi place

kukibella 1

12.05.2013, 13:59

gaby_duceag 1

12.05.2013, 14:03

arata de nota 20!

Rocsi 1

12.05.2013, 14:17

Ce faina si racoritoare

Dana_Retetegg 1

12.05.2013, 14:31

MonaMimi 1

12.05.2013, 14:36

Ina 1

12.05.2013, 15:02

buuuun!

marianascarlat 1

12.05.2013, 15:06

Foarte buna prajitura!

Sidy 1

12.05.2013, 15:22

Tocmai pe gustul meu Foarte buna

diana_k 1

12.05.2013, 16:16

delicios, tare bine arata

Patricia Iordache 1

12.05.2013, 18:10

Minunata! Mai ales ca e cu piersici (preferatele mele)

ralu_ca 1

12.05.2013, 18:11

multumesc din suflet tuturor...o seara minunata!

simona72 1

12.05.2013, 18:24

Delicioasa!!!

angyb 1

12.05.2013, 20:05

CookieMonster 1

12.05.2013, 23:14

Criss 1

13.05.2013, 08:34

Foarte buna si racoroasa.

_Alina_ 1

13.05.2013, 09:09

alinadaria 1

13.05.2013, 19:14

of,nu am inteles de ce scrie in reteta frisca 250ml si 100ml,cred ca una este ptr ornat adica 250 iar cea de 100ml la ce foloseste?

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura aromata