Prajitura cu iaurt insiropata

de mirela0911 in Prajituri, 1 Noi 2012 | 5154 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de iaurt
  • 1 cana de ulei
  • 2 cani de zahar
  • 3 cani de faina
  • 1 lgt coaja de portocala rasa
  • 1 praf de copt
  • 3 oua
  • apa si zahar dupa gust pt insiropat
  • 3-4 lg nuca de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu iaurt insiropata:

Se incalzeste cuptorul la 180 de grade.


Se amesteca cu un tel iaurtul si zaharul bine, se adauga pe rand uleiul iar apoi ouale si coaja de portocala. Se adauga faina si se amesteca pana devine omogena compozitia. La final se pune praful de copt si se amesteca bine.


Se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor pt cca 30-35 minute. Pt. siguranta se face testul cu scobitoarea. Se socate din cuptor si se lasa la racit.


Intre timp se prepara siropul din apa si zahar dupa gust. Se taie in cubulete prajitura direct in tava si se insiropeaza. Deasupra se presara nuca de cocos.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu iaurt insiropata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

MonaMimi 1

02.11.2012, 18:39

iri_iri 1

03.11.2012, 16:58

mirela0911 1

04.11.2012, 23:29

Va multumesc tuturor pt aprecieri!
Corina iti dau dovleacu' ca mai am doi!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu iaurt