Prajitura cu iaurt si apa de trandafiri

de oanapl in Prajituri, 21 Feb 2017 | 464 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 8 linguri zahar
  • 800 g iaurt 0,1%
  • 1 plic budinca cu aroma de vanilie
  • un praf de sare
  • esenta de vanilie
  • colorant rosu
  • 1 lingurita de apa de trandafiri (sau esenta)
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu iaurt si apa de trandafiri:

Mixezi ouale cu sarea si zaharul pentru cca. 2 minute. Adaugi iaurtul, praful de budinca si esenta de vanilie si mixezi la viteza minima pana se omogenizeaza. Opresti din compozitie 4-5 linguri pe care le amesteci cu putin colorant rosu si apa de trandafiri. Torni compozitia intr-o tava (20 x 30 cm), pe fundul careia pui hartie de copt.


Pui din loc in loc, pe suprafata prajiturii cate o lingura din compozitia roz, cu trandafiri, apoi, cu o scobitoare, marmorezi prajitura.


Introduci tava in cuptorul preincalzit la 170 C, pentru cca 35-40 minute.


Lasi sa se raceasca si apoi o portionezi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu iaurt si apa de trandafiri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

oanapl 1

22.02.2017, 11:49

mihaelar63 1

28.02.2017, 07:21

oanapl 1

28.02.2017, 12:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Fasole batuta

de xana 5

ieri la 19:23

Sirop din struguri negri

de ancutsa 5

ieri la 16:37

Pizza Quattro Formaggi cu blat Alka Pizza casei

ieri la 16:15

Pate din ficat de pui

de ancutsa 5

ieri la 16:01

RETETA RECOMANDATA
Prajitura "cu ce ai..."