By Ruxy.............pentru ca iubesc caisele si pentru ca prajitura cu iaurt si visine a avut un mare succes in familia mea, am repetat-o...cu caise...si cred ca pana la sfarsitul verii am sa o probez si cu alte fructe de sezon....merita din plin!
Am pus la mixer ouale, zaharul si vanilia si le-am lasat 5-6 minute pana au inceput sa creasca. Am adaugat uleiul lingura cu lingura si apoi iaurtul in acelasi mod. La sfarsit am pus faina si praful de copt plus un praf de sare.
Am uns o tava de Jena cu ulei am turnat compozitia si am asezat jumatatile de caise.
Imediat am dat la cuptorul incins deja la 180 grade pentru 45 de minute( facem testul cu scobitoarea). Cand s-a racit am taiat si am pudrat apoi am servit cu mare placere...caisele au o aroma fantastica...iar in combinatie cu vanilia...mmmmm....deliciu!
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro