Fursecuri umplute cu rahat

de Rocsi in Prajituri, 5 Mai 2012 | 2559 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 12 linguri zahar
  • 16 linguri ulei
  • 1 praf de copt
  • 1 esenta vanilie
  • 1 lingurita coaja rasa de lamaie
  • faina
  • zahar pudra
  • 300 gr rahat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri umplute cu rahat:

Ouale impreuna cu zaharul le mixam spuma,pana ce ,acesta din urma se topeste.

Incorporam treptat si uleiul.

Punem praful de copt,esenta si coaja rasa de lamaie.

La urma adaugam faina treptat,pana aluatul devine nelipicios si tare.In acel moment incetam sa mai adaugam faina.

Rupem ,rand pe rand,cate o bucata de aluat si intindem o foaie cam de 1 cm grosime.

Cu un paharel decupam fursecurile (sau puteti decupa si cu alte forme).

Le asezam intr-o tava in care punem hartie de copt.

Bagam tava in cuptorul incins si le lasam la foc iute pana se usuca putin,fara sa prinda culoare aurie.

Cand sunt gata ,le scoatem din cuptor si le lasam sa se raceasca.

Rahatul il taiem cubulete si il punem intr-o cratita mai grosuta.

Adaugam cateva linguri de apa si o punem pe foc.

Amestecam continuu pana obtinem o pasta(daca mai este nevoie mai adaugam putintica apa).

Luam crema de pe foc cand e gata si o lasam 5 minute sa se racoreasca.

Umplem fursecurile cate doua cu crema obtinuta,apoi le tavalim prin zahar pudra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri umplute cu rahat" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Alinutza80 1

06.05.2012, 21:22

Rocsi 1

06.05.2012, 23:00

MAmaie,Alinutza

ionela2682 1

08.05.2012, 10:44

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Cozonac