Prajitura cu iaurt si mere

de Lorra in Prajituri, 10 Ian 2012 | 13807 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de iaurt
  • 1/2 cana ulei
  • 2 cani zahar
  • 3 cani faina
  • 5 oua
  • 1 pliculet praf de copt
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 2 pliculete zahar vanilinat
  • 4 mere
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu iaurt si mere:

Se freaca galbenusurile cu un praf de sare si cu uleiul.


Albusurile se bat spuma cu zaharul si zaharul vanilinat.


Se incorporeaza compozitia de galbenusuri in cea de albusuri, apoi se adauga faina, iaurtul, praful de copt dizolvat in putina zeama de lamaie si coaja de lamaie.


Se spala merele, se curate de coaja si samburi si se taie cubulete potrivite.


Se toarna compozitia in tava tapetata cu ulei si pesmet si se adauga merele tavalite putin prin faina (pt a nu se lasa la fundul prajiturii) si se da la cuptor.


Cand este aurie se scoate din cuptor, se pudreaza cu zahar si se taie in forma dorita.


Pofta buna !!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu iaurt si mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

mamaieelena 1

11.01.2012, 23:08

super arata

alinutzika 1

11.01.2012, 23:45

arata minunat!

Lorra 1

12.01.2012, 17:50

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura dungata
  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere si nuci fara aluat