Biscuitei din fulgi de ovaz

de Sim0na in Prajituri, 27 Aug 2012 | 2118 vizualizari

 

By AllDayCooking

 

INGREDIENTE

  • 100 g unt
  • 3 linguri zahar brun
  • 150 g fulgi de ovaz
  • 1 ou
  • esenta vanilie
  • scortisoara
  • 50 g faina
  • 100 g stafide
  • 5 g praf de copt
  • 50 g nuca de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuitei din fulgi de ovaz:

In untul topit la microunde, am adaugat cele 3 linguri de zahar brun. Am amestecat bine pana ce zaharul s-a topit, apoi am pus fulgii de ovaz, oul batut si esenta de vanilie. Am amestecat bine, apoi am pus scortisoara, faina, stafidele, praful de copt si nuca de cocos. Cu mana umezita am format bilute, pe care le-am aplatizat si le-am pus intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Am dat la cuptorul preincalzit la 180 grade, timp de cca 20 minute, sau pana cand se rumenesc. Au iesit niste bunatati de biscuitei, tare buni pentru micul dejun (desi eu le-am servit la cina:)))


Un biscuitel pentru fiecare!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuitei din fulgi de ovaz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

Sim0na 1

31.08.2012, 10:43

cristinne, ma bucur ca iti plac!! voi incerca si eu varianta ta, dar.. mai tarziu, ca acum sunt la dieta (de fapt abtinere de la una-alta) si nu pap ciocolata

cristinne 1

10.09.2012, 12:46

Simo poti incerca cu ciocolata extradark..eu d-aia am folosit..cu 85% cacao.. e si sanatoasa si nici nu ingrasa ca cea cu lapte

Sim0na 1

10.09.2012, 13:28

Cristinne, multumesc de pont..

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri alb-negru