Prajitura cu piscoturi, piersici din compot si miez de lapte

de merisor in Prajituri, 14 Mai 2013 | 3352 vizualizari

 

Un dulce rapid si racoros.

 

INGREDIENTE

  • 2 pachetele piscoturi
  • 1 pachet miez de lapte Delaco
  • 1 borcan compot de piersici (750 gr)
  • 250 gr frisca lichida
  • 3 linguri de zahar
  • esenta de vanilie
  • 15 gr gelatina
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu piscoturi, piersici din compot si miez de lapte:

Punem piersicile din compot scurse i blender impreuna cu miezul de lapte si mixam. Adaugam si zaharul si esenta de vanilie.


Oprim putin miez de lapte si putina pulpa de piersici si pentru ornare.


Mixam frisca lichida pana se intareste dupa care amestecam cu pulpa de piersica si miezul de lapte.


Gelatina o hidratam in putina zeama de la compot, apoi o incalzim pe foc pana la diluare si o amestecam imediat cu produsul rezultat.


Dam la rece pentru cateva minute, dar nu pana se intareste definitiv.


Trecem piscoturile prin zeama de la compot si le asezam pe platou, alternand cu compozitia de la frigider.


Mie mi-au iesit trei straturi de piscoturi la dimensiunea platoului meu.


Ornam cu miez de lapte si pulpa de piersica.


Miezul meu de lapte a fost din intamplare putin sarat, de aceea nu am mai adaugat sare in compozitie.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu piscoturi, piersici din compot si miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (42)

Patricia Iordache 1

17.05.2013, 14:16

E cu piersici "chelioase" asa ca...reteta e la favorite

marianascarlat 1

05.06.2013, 15:18

babi5 1

18.06.2013, 13:02

bunaaaaaaaaa! si racoritoare

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura Regina Maria
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere