Prajitura cu piscoturi, piersici din compot si miez de lapte

de Merisor in Prajituri, 14 Mai 2013 | 5755 vizualizari

 

Un dulce rapid si racoros.

 

INGREDIENTE

  • 2 pachetele piscoturi
  • 1 pachet miez de lapte Delaco
  • 1 borcan compot de piersici (750 gr)
  • 250 gr frisca lichida
  • 3 linguri de zahar
  • esenta de vanilie
  • 15 gr gelatina
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu piscoturi, piersici din compot si miez de lapte:

Punem piersicile din compot scurse i blender impreuna cu miezul de lapte si mixam. Adaugam si zaharul si esenta de vanilie.

Oprim putin miez de lapte si putina pulpa de piersici si pentru ornare.

Mixam frisca lichida pana se intareste dupa care amestecam cu pulpa de piersica si miezul de lapte.

Gelatina o hidratam in putina zeama de la compot, apoi o incalzim pe foc pana la diluare si o amestecam imediat cu produsul rezultat.

Dam la rece pentru cateva minute, dar nu pana se intareste definitiv.

Trecem piscoturile prin zeama de la compot si le asezam pe platou, alternand cu compozitia de la frigider.

Mie mi-au iesit trei straturi de piscoturi la dimensiunea platoului meu.

Ornam cu miez de lapte si pulpa de piersica.

Miezul meu de lapte a fost din intamplare putin sarat, de aceea nu am mai adaugat sare in compozitie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu piscoturi, piersici din compot si miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Rulada cu carnati si cascaval
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa crema cu legume si carne de pui

ieri la 19:24

Gogosari in sos de mustar

ieri la 18:42

Supa din piept de curcan cu taitei de casa la slow cooker Crock Pot

pe 17.10 la 21:27

Cartofi in crusta de sare la slow cooker Crock Pot

pe 17.10 la 20:03

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de vanilie ,piscoturi si biscuiti