Prajitura cu piscoturi, piersici din compot si miez de lapte

de merisor in Prajituri, 14 Mai 2013 | 3651 vizualizari

 

Un dulce rapid si racoros.

 

INGREDIENTE

  • 2 pachetele piscoturi
  • 1 pachet miez de lapte Delaco
  • 1 borcan compot de piersici (750 gr)
  • 250 gr frisca lichida
  • 3 linguri de zahar
  • esenta de vanilie
  • 15 gr gelatina
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu piscoturi, piersici din compot si miez de lapte:

Punem piersicile din compot scurse i blender impreuna cu miezul de lapte si mixam. Adaugam si zaharul si esenta de vanilie.


Oprim putin miez de lapte si putina pulpa de piersici si pentru ornare.


Mixam frisca lichida pana se intareste dupa care amestecam cu pulpa de piersica si miezul de lapte.


Gelatina o hidratam in putina zeama de la compot, apoi o incalzim pe foc pana la diluare si o amestecam imediat cu produsul rezultat.


Dam la rece pentru cateva minute, dar nu pana se intareste definitiv.


Trecem piscoturile prin zeama de la compot si le asezam pe platou, alternand cu compozitia de la frigider.


Mie mi-au iesit trei straturi de piscoturi la dimensiunea platoului meu.


Ornam cu miez de lapte si pulpa de piersica.


Miezul meu de lapte a fost din intamplare putin sarat, de aceea nu am mai adaugat sare in compozitie.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu piscoturi, piersici din compot si miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (42)

Patricia Iordache 1

17.05.2013, 14:16

E cu piersici "chelioase" asa ca...reteta e la favorite

marianascarlat 1

05.06.2013, 15:18

babi5 1

18.06.2013, 13:02

bunaaaaaaaaa! si racoritoare

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert chec cu afine si merisoare
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

RETETA RECOMANDATA
TiramisuTiramisu reţetă originală