Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Am adunat azi ''bruma '' de fragi copti si cum aveam niste smantana de frisca care se cerea executata urgent, m-am sucit, m-am invartit si pana la urma au iesit doua deserturi minimaliste.
Blat : Albusurile cu un praf de sare le-am mixat bine, apoi am adaugat zaharul si am continuat sa mixez pana am obtinut o bezea tare, am incorporat galbenusurile, faina si la final uleiul amestecat cu lapte. Am tapetat cu hartie de copt o tava cu dimensiunile de 18/22 cm, am turnat compozitia in tava, apoi am presarat fulgii de ciocolata, cu o spatula am amestecat compozitia si apoi am nivelat. Am dat tava la cuptorul preincalzit la 180 g pentru cca 20 min, facem si testul scobitorii. Am lasat sa se raceasca bine blatul, apoi am taiat marginile.
Frisca : Smantana pentru frisca rece de la frigider am mixat-o bine, apoi am adaugat zaharul pudra vanilat si am mai mixat 1-2 min, pana am obtinut o frisca ferma.
Asamblare : Am asezat blatul pe un platou, l-am portionat in 8 bucati, intr-un posh am pus frisca si am ornat cu frisca si cu fragi. Simplu si gustos, nimic sofisticat.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult