Prajitura cu iaurt si visine

de Bunica in Prajituri, 29 Mai 2013 | 4858 vizualizari

 

Prajitura cu iaurt si visine este delicioasa si economica! Am facut un calcul si nu costa mai mult de 25 roni.

 

INGREDIENTE

  • 300 g. visine
  • 150 g. zahar pudra
  • 500 g. iaurt cu visine
  • 200 g.piscoturi
  • 200 ml. frisca lichida
  • zahar vanilat
  • 1 plic intaritor frisca
  • 10 g.gelatina maruntita
  • 1 cutie de "Ceva fin cu smantana"
  • o cana sirop de visine
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu iaurt si visine:

Pentru inceput am pus intr-un ibric gelatina la inmuiat timp de 10 minute,apoi pe baie de aburi pana se dizolva complet.


Visinele le-am spalat si le-am scos samburii.


Branza "Ceva fin cu smantana" se amesteca impreuna cu zaharul si vanilia pana la omogenizare.


Peste acestea se pune iaurtul cu visine si gelatina amestecand bine.


Frisca se bate pana sta mot(raman urme bine conturate in urma telurilor).


Peste frisca se adauga amestecul de iaurt si branza.


Tava se imbraca in folie alimentara.


Pe fundul tavii se aseaza randuri de visine.


Piscoturile se trec prin sidopul de visine diluat si se tapeteaza tava cu ele.


Piscoturile se taie la inaltimea tavii.


Dupa ce tava a fost tapetata cu piscoturi se toarna crema de iaurt.


Deasupra se pun 5 piscoturi.


Tava se da la frigider pentru cateva ore(cel putin 3 ).


Se rastoarna pe un platou si se orneaza cu frisca.

 

TIPS-URI

1

Am folosit sirop de visine ramas de la dulceata de visine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu iaurt si visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (45)

nadea68 1

31.05.2013, 11:59

Bunica 1

03.06.2013, 09:11

Krystyan Trendy 1

10.11.2013, 10:50

grozava prajiturica

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu caise si iaurt