Prajitura cu iaurt si visine

de Bunica in Prajituri, 29 Mai 2013 | 5121 vizualizari

 

Prajitura cu iaurt si visine este delicioasa si economica! Am facut un calcul si nu costa mai mult de 25 roni.

 

INGREDIENTE

  • 300 g. visine
  • 150 g. zahar pudra
  • 500 g. iaurt cu visine
  • 200 g.piscoturi
  • 200 ml. frisca lichida
  • zahar vanilat
  • 1 plic intaritor frisca
  • 10 g.gelatina maruntita
  • 1 cutie de "Ceva fin cu smantana"
  • o cana sirop de visine
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu iaurt si visine:

Pentru inceput am pus intr-un ibric gelatina la inmuiat timp de 10 minute,apoi pe baie de aburi pana se dizolva complet.


Visinele le-am spalat si le-am scos samburii.


Branza "Ceva fin cu smantana" se amesteca impreuna cu zaharul si vanilia pana la omogenizare.


Peste acestea se pune iaurtul cu visine si gelatina amestecand bine.


Frisca se bate pana sta mot(raman urme bine conturate in urma telurilor).


Peste frisca se adauga amestecul de iaurt si branza.


Tava se imbraca in folie alimentara.


Pe fundul tavii se aseaza randuri de visine.


Piscoturile se trec prin sidopul de visine diluat si se tapeteaza tava cu ele.


Piscoturile se taie la inaltimea tavii.


Dupa ce tava a fost tapetata cu piscoturi se toarna crema de iaurt.


Deasupra se pun 5 piscoturi.


Tava se da la frigider pentru cateva ore(cel putin 3 ).


Se rastoarna pe un platou si se orneaza cu frisca.

 

TIPS-URI

1

Am folosit sirop de visine ramas de la dulceata de visine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu iaurt si visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (45)

nadea68 1

31.05.2013, 11:59

Bunica 1

03.06.2013, 09:11

Krystyan Trendy 1

10.11.2013, 10:50

grozava prajiturica

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura fina cu caise