Prajitura cu iaurt si zmeura

de mirela0911 in Prajituri, 19 Iul 2011 | 6662 vizualizari

 

By Ruxy........ bineinteles. Multumesc de reteta, a fost tare buna!

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 6 lg ulei
  • 5 lg iaurt
  • 3/4 cana zahar
  • 200g faina
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1/2 plic praf de copt 
  • un varf cutit sare
  • zmeura
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu iaurt si zmeura:

Se mixeaza bine ouale cu zaharul si zaharul vanilat. Se adauga pe rand cate o lingura de ulei, apoi iaurtul, mixand bine dupa fiecare. Se adauga faina amestecata cu praful de copt si sarea si se mixeaza in continuare pana la omogenizare.

Se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt, iar deasupra se aseaza zmeura. Se da la cuptorul preincalzit la 190 grade. In 25 minute a fost gata (se face testul cu scobitoarea).

Se lasa la racit (daca aveti rabdare), se presara deasupra zahar pudra si se serveste.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu iaurt si zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

mihaelaM 1

21.07.2011, 13:12

ce delicioasa!!!

roxana_maria 1

23.07.2011, 23:06

am incercat-o si eu astazi..mi-as fi dorit ca aluatul sa creasca mai mult..dar in rest e delicioasa.eu am mai adaugat unde si unde si dulceata de afine cu lingurita.Multumim pentru reteta

mamaieelena 1

24.07.2011, 20:12

COMENTEAZA

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert cornulete cu iaurt