Briose de rubarba si capsuni

de danakarin in Prajituri, 19 Mai 2013 | 1290 vizualizari

 

Briosele astea nu sunt asa de aratoase, cel putzin in poza mea...dar grozav de moi si aromate

 

INGREDIENTE

  • 250 g de capsuni
  • 200 g de tulpini de rubarba curatata si taiata bucatele
  • 100 g de martipan
  • 125 g de unt
  • un praf de sare
  • 100 g de iaurt
  • 150 g de zahar
  • 150 g de faina
  • 80 g de gris
  • 1 lingurita rasa de praf de copt
  • 3 oua
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose de rubarba si capsuni:

Radem martipanul sau il maruntim cum stim, il frecam cu zahar, unt, cele 3 oua, adaugam un praf de sare. Separat amestecam grisul cu faina si cu praful de copt, unim cele doua componente, adaugam fructele cu grija, pregatim formele de muffins, le ungem, le presaram cu faina. Ar trebui sa va iasa doua tavi. Mie mi-au iesit 16 bucati. Coacem facand la sfarsit testul cu scobitoarea, cam 35 de minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose de rubarba si capsuni" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Ade200 1

20.05.2013, 06:21

Grozavă rubarba, ardelenii o adoră.

adry88 1

20.05.2013, 09:32

danakarin 1

22.05.2013, 07:23

Asa e, ardelenii o adora. Fac din ea prajitura, compot,...nu o cunosti, Micha? Sunt de fapt niste tulpini suculente...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti digestivi " 100"