Briose de rubarba si capsuni

de danakarin in Prajituri, 19 Mai 2013 | 1432 vizualizari

 

Briosele astea nu sunt asa de aratoase, cel putzin in poza mea...dar grozav de moi si aromate

 

INGREDIENTE

  • 250 g de capsuni
  • 200 g de tulpini de rubarba curatata si taiata bucatele
  • 100 g de martipan
  • 125 g de unt
  • un praf de sare
  • 100 g de iaurt
  • 150 g de zahar
  • 150 g de faina
  • 80 g de gris
  • 1 lingurita rasa de praf de copt
  • 3 oua
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose de rubarba si capsuni:

Radem martipanul sau il maruntim cum stim, il frecam cu zahar, unt, cele 3 oua, adaugam un praf de sare. Separat amestecam grisul cu faina si cu praful de copt, unim cele doua componente, adaugam fructele cu grija, pregatim formele de muffins, le ungem, le presaram cu faina. Ar trebui sa va iasa doua tavi. Mie mi-au iesit 16 bucati. Coacem facand la sfarsit testul cu scobitoarea, cam 35 de minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose de rubarba si capsuni" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Ade200 1

20.05.2013, 06:21

Grozavă rubarba, ardelenii o adoră.

adry88 1

20.05.2013, 09:32

danakarin 1

22.05.2013, 07:23

Asa e, ardelenii o adora. Fac din ea prajitura, compot,...nu o cunosti, Micha? Sunt de fapt niste tulpini suculente...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Covrigi polonezi insiropati