Red Velvet Cupcakes

de laylalala in Prajituri, 5 Mai 2011 | 2128 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 100 gr zahar
  • semintele de la  1 pastaie de vanilie
  • 100 ml lapte
  • 1 lingurita otet
  • 100 gr unt, topit
  • ¼ lingurita colorant rosu
  • 130 gr faina
  • 10 gr cacao pudra
  • ¼ lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1 lingurita praf de copt
  • Crema
  • 200 gr crema de branza Philadelphia
  • 150-200 gr zahar pudra cu aroma de vanilie (depinde cat doresti  sa fie de dulce)
  • 200 ml frisca lichida
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Red Velvet Cupcakes:

Incinge cuptorul la 180°C.


Pentru aluat, bate ouale cu zaharul si semintele de vanilie. Incorporeaza laptele urmat de otet, unt topit si colorantul rosu. Amesteca faina cu cacaoa, bicarbonatul de sodiu si praful de copt. Inglobeaza ingredientele uscate in cele lichide. Imparte aluatul in forme de briose din silicon sau intr-o tava de briose si da la copt 20-25 minute. Lasa briosele sa se raceasca complet.


Pentru crema, bate frisca lichida intr-un vas. In alt vas bate crema de branza cu zaharul pudra apoi adauga frisca batuta si amesteca pana la omogenizare. Decoreaza briosele cu crema.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Red Velvet Cupcakes" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

LUK 1

05.05.2011, 23:20

ce frumoase iti pot iesi

adry88 1

14.05.2011, 17:32

foarte fain

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
BRIOSE NEGRESE