Prajitura pufoasa cu iaurt,piersici si cirese

de lilik in Prajituri, 4 Iul 2011 | 6951 vizualizari

 

am gasit reteta asta intr-o revista cumparata de recent,numai ca era cu zmeura... din pacate aici nu am gasit si am adaptat-o...a fost minunata..

 

INGREDIENTE

  • 1 borcanel de iaurt(eu am folosit de 125 gr)
  • 3 oua
  • 3 borcanele de iaurt umplute cu zahar
  • 3 borcanele de iaurt umplute cu faina
  • 1 borcanel de iaurt cu ulei
  • 1 praf de copt
  • 2 piersici
  • cirese(am pus la ochi)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura pufoasa cu iaurt,piersici si cirese:

Spalam fructele si le lasam sa scurga apa de pe ele.

Intre timp batem ouale cu zaharul pana devin cremoase,apoi adaugam iaurtul,amestecam,dupa care punem faina treptat,praful de copt si la sfarsit adaugam uleiul.

Ungem si tapetam cu faina o tava,apoi punem compozitia obtinuta si acoperim toata suprafata cu cirese(fara samburi),pe care le impingem usor cu degetul in compozitie,iar deasupra punem felii de piersica.

Dam la cuptorul incins la 160° timp de 35-40 de minute.(pt siguranta faceti mereu testul cu scobitoarea)

Daca vi se pare ca se rumenbeste prea tare acoperiti tava cu folie de aluminiu.

Servim presarat cu zahar pudra.

TIPS-URI

1

pt masura corecta se foloseste acelasi borcanel de iaurt pt toate ingredientele(eu am folosit un borcanel cu iaurt de 125 gr,am pus iaurtul intr-un bol,apoi am spalat borcanelul,l-am uscat si am masurat celelalte ingrediente)

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura pufoasa cu iaurt,piersici si cirese" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de saratele cu cascaval

ieri la 18:34

Reteta de cartofi in straturi cu carne tocata

pe 18.02 la 19:58

Reteta de tochitura de porc la cratita, cu mamaliga si cas framantat

de Caty 2

pe 17.02 la 17:13

Reteta de supa ungureasca de carne - Husleves nr.24. din top Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 16.02 la 14:55

TOP
utilizatori

mirela0911

2377 puncte

Rocsi

1526 puncte

Constelatialeu

1300 puncte

Caty

1219 puncte

Ksenya

1176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura "Pacatul dulce"