Prajitura pufoasa cu iaurt,piersici si cirese

de lilik in Prajituri, 4 Iul 2011 | 4704 vizualizari

 

am gasit reteta asta intr-o revista cumparata de recent,numai ca era cu zmeura... din pacate aici nu am gasit si am adaptat-o...a fost minunata..

 

INGREDIENTE

  • 1 borcanel de iaurt(eu am folosit de 125 gr)
  • 3 oua
  • 3 borcanele de iaurt umplute cu zahar
  • 3 borcanele de iaurt umplute cu faina
  • 1 borcanel de iaurt cu ulei
  • 1 praf de copt
  • 2 piersici
  • cirese(am pus la ochi)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura pufoasa cu iaurt,piersici si cirese:

Spalam fructele si le lasam sa scurga apa de pe ele.


Intre timp batem ouale cu zaharul pana devin cremoase,apoi adaugam iaurtul,amestecam,dupa care punem faina treptat,praful de copt si la sfarsit adaugam uleiul.


Ungem si tapetam cu faina o tava,apoi punem compozitia obtinuta si acoperim toata suprafata cu cirese(fara samburi),pe care le impingem usor cu degetul in compozitie,iar deasupra punem felii de piersica.


Dam la cuptorul incins la 160° timp de 35-40 de minute.(pt siguranta faceti mereu testul cu scobitoarea)


Daca vi se pare ca se rumenbeste prea tare acoperiti tava cu folie de aluminiu.


Servim presarat cu zahar pudra.

 

TIPS-URI

1

pt masura corecta se foloseste acelasi borcanel de iaurt pt toate ingredientele(eu am folosit un borcanel cu iaurt de 125 gr,am pus iaurtul intr-un bol,apoi am spalat borcanelul,l-am uscat si am masurat celelalte ingrediente)

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura pufoasa cu iaurt,piersici si cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

mihaelaM 1

05.07.2011, 13:46

ce pufosenie deliciosa

MIUTA 1

05.07.2011, 15:06

lilik 1

06.07.2011, 10:20

fetele ms

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Barbusa cu prune