Cheesecake cu topping de zmeura

de Oana in Prajituri, 22 Noi 2010 | 5568 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g branza de vaci
  • 100 ml lapte
  • 3 oua mari
  • 50 g unt
  • 50 g zahar
  • un plic de pudding cu ciocolata dr. oetker
  • o mana de stafide aurii
  • o lingura cu esenta de rom
  • 500 g zmeura congelata
  • un plic jeleu dr.oetker
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu topping de zmeura:

Se dezgheata zmeura si se pune la scurs intr-o strecuratoare, iar siropul lasat se pune deoparte. Se spala stafidele, se oparesc cu apa fiarta, se scurg si se toarna romul peste ele. Se topeste untul, Se separa ouale. Se bat galbenusurile cu untul topit si racit si cu zaharul. Se incorporeaza branza de vaci si laptele. Se adauga praful de budinca. Se bat albusurile spuma. Se adauga stafidele in crema de branza si apoi albusurile, amestecand cu o lingura de sus in jos pana se incorporeaza complet. Se unge o forma rotunda cu pereti detasabili cu unt si se toarna compozitia, se coace la foc mic pana se incheaga bine.


Se scoate cheesecake-ul si se lasa la racit in forma. Se presara apoi deasupra zmeura scursa bine. Din siropul de zmeura se prepara glazura, amestecand praful cu 2 linguri de zahar si cca 200 ml sirop de zmeura. Se incalzeste pe foc un minut si apoi se toarna peste zmeura. Se pune forma la rece cel putin o ora. Se poate servi si cu frisca deasupra.

TIPS-URI

1

In loc de praf de budinca se poate folosi frisca lichida si ciocolata topita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu topping de zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

MotanLaOale 1

23.11.2010, 12:53

Corinuta 1

23.11.2010, 20:18

Interesant arata! nici nu zici ca-i cheesecake!

Oana 1

24.11.2010, 22:27

Ma bucur mult ca va place, multumesc pentru comentarii Cate o felie virtuala la toata lumea

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

4754 puncte

Constelatialeu

4145 puncte

Rocsi

3806 puncte

mihaelar63

3153 puncte

RODIMUR

3020 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Beijos de Mulata
  • 09

    J

  • 10

    V

  • 11

    S

  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert clatite cu banane si crema de ciocolata

de RODIMUR 7

ieri la 23:57

Gem de visine cu zmeura, fara zahar

de Rocsi 9

ieri la 18:47

Spumata de zmeura

ieri la 12:00

Supa de dovleac cu smantana

pe 13.07 la 20:53

Salata Floare, cu fasole verde, porumb si carne de vitel

pe 13.07 la 19:08

RETETA RECOMANDATA
Negresa