Prajitura cu iaurt si zmeura

de Constelatialeu in Prajituri, 15 Iul 2013 | 10304 vizualizari

 

Aveam un iaurt grecesc,niste zmeura si oare`ce chef de prajiturit......

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 400 g iaurt grecesc Pilos
  • 1 pahar zahar
  • 1 si 1/2 pahar faina
  • 1 pahar ulei
  • 1 pliculet praf de copt cu sofran
  • 300 g zmeura
Portii: 20
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu iaurt si zmeura:

Ouale impreuna cu zaharul se mixeaza bine, se adauga uleiul ca la maioneza, apoi iaurtul si se omogenizeaza bine. La final adaugam faina amestecata cu praful de copt. Tapetam o tava (cca 28/22) cu hartie de copt, turnam amestecul, deasupra punem zmeura si presaram 2-3 linguri de zahar. Dam tava la cuptorul preincalzit, este gata cand trece testul scobitorii. A mea a iesit un pic ''bronzata'',ca era cat pe ce sa uit ca am bagat-o la cuptor.....nu faceti ca mine.....


Se lasa sa se raceasca si se portioneaza...

 

TIPS-URI

1

masuram cu acelasi pahar toate ingredientele....

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu iaurt si zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

Geanina87 1

15.07.2013, 22:08

si eu vreau...

alilianaa 1

15.07.2013, 22:40

buna, buna!

babi5 1

07.10.2014, 07:25

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gem de zmeura

ieri la 20:22

Rosii  deshidratate la borcan, cu ulei de masline si busuioc

ieri la 19:39

Gulas vienez

ieri la 15:32

Gem de caise, piersici, zmeura si menta

ieri la 13:22

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu caise si iaurt