Prajitura cu lava de ciocolata

de Pasiune pentru bucatarie in Prajituri, 30 Iul 2010 | 2717 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • BLATUL:
  • * 150g faina
  • * 120g zahar
  • * 3 oua
  • * 60g. ulei
  • * 1 / 2 lingurita praf de copt
  • * 2 linguri de rom
  • * aproximativ 50 ml suc de lamaie
  • * coaja rasa de lamâie
  • * Topping:
  • * 100g de ciocolata amara
  • * 50 g ciocolata alba
  • * 4 linguri lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu lava de ciocolata:

1. Ouale se bat spuma cu zaharul,se adauga romul amestecat cu zeama de lamaie si uleiul si se omogenizeaza.La sfarsit se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt.Se toarna intr-o tava(23/33) si e da 20 min la cuptorul preincalzit,la foc potrivit.

Se lasa sa se raceasca si se taie in patrate,dreptunghiuri,triunghiuri etc.



2. Ciocolata amaruie se pune intr-un castron,se adauga 3 lg lapte si se da la cuptorul cu microunde pana se topeste,daca mai este nevoie se mai adauga lapte pentru a devenii un sos de ciocolata.La fel se procedeaza si cu ciocolata alba,dar aceasta trebuie sa fie mai tare.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu lava de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Dana Cristea - pusikmea 1

30.07.2010, 23:07

arata super!!!!

ela 1

30.07.2010, 23:09

Laly 1

30.07.2010, 23:09

Am ajuns si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mango rasturnata