Prajitura cu mar crema de vanilie si caramel

de aziz in Prajituri, 22 Noi 2010 | 8012 vizualizari

 

am preluat aceasta reteta de la @divainbucatarie si a iesit excelenta .multumesc @diva

 

INGREDIENTE

  • 10 mere
  • 200 gr zahar
  • 1 lingura scortisoara
  • 6 oua
  • 6 linguri faina
  • 6 linguri zahar
  • 1 plic zahar vanilinat
  • 1 lingura ulei
  • 1praf de copt
  • sare un praf
  • Pentru crema:
  • o cutie smintina pentru frisca
  • o cutie puding de vanilie
  • caramel
 
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu mar crema de vanilie si caramel:

se curata merele si se feliaza.se pune zaharul si scortisoara si se aseaza in tava unsa cu unt.se dau la cuptor25-30 minute.albusurile se bat spuma se adauga zaharul si se mixeaza pina obtinem crema ca de bezea;incorporam galbenusurile pe care in prealabil le-am amestecat cu uleiul si sarea si amestecam cu o paleta de jos in sus .faina se amesteca cu praful de copt si se incorporeaza in amestecul de ou.totul se toarna peste mere si se da la cuptor pentru inca 30 minute.pentru ornat amestecam smintina pentru frisca cu pudingul de vanilie ;

se mixeaza pina devine o crema consistenta cind prajitura este coapta se scoate din cuptor si se lasa la racit dupa care se pune crema de vanilie si deasupra caramelul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu mar crema de vanilie si caramel" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Foi de napolitana cu crema