Acest Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola este foarte gustos și te cucerește prin savoare și aromă.
citeste mai mult
Este sezonul merelor de vara si am zis sa profit si sa fac o prajiturica aromata si gustoasa .
Curatam merele si le razuim , adaugam zaharul si scortisoara.
Separam ouale , galbenusul se freaca cu 4 linguri zaharul tos , zaharul vanilat , smantana si untura pana cand se topeste zaharul .
Adaugam faina , putina sare si praful de copt si amestecam sa se omogenizeze coca .
Tapetam tava si turnam compozitia de mai sus si o introducem in cuptorul incins la temperatura de 180 de grade pentru 15 minute.
Scoatem dupa 15 minute tava si presaram peste coca grisul si merele , dam din nou la cuptor pentru 15 minute.
Bezeaua
Intre timp batem albusurile cu putina sare si cele 4 linguri de zahar tos ramase si 1 zahar vanilat apoi turnam peste mere .
Introducem la cuptor pana bezeaua este usor rumena .
Se lasa putin la racit si se serveste cu mare pofta !!!
1
Eu nu storc merele la aceasta prajitura , sucul lasat de mere insiropeaza coca .
Acest Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola este foarte gustos și te cucerește prin savoare și aromă.
citeste mai mult