Prajitura cu nuca

de Bucataras Monica in Prajituri, 30 Iun 2013 | 2923 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat
  • 1 cana zahar
  • 1 cana smantana
  • 1 cana si jumatate de faina
  • 1 praf de copt
  • Pentru glazura
  • 200 g margarina
  • 200 g zahar
  • 100 ml lapte
  • 1 esenta rom
  • 200 g nuca
  • 2 linguri cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu nuca:

Se bat ouale cu zaharul,se adauga smantana apoi faina amestecata cu praful de copt.Se toarna intr-o tava tapetata cu unt si faina. Dupa coacere se taie cubulete si se lasa la racit.


Prepararea glazurii: Se amesteca laptele cu zaharul,cacao si margarina la foc mic. Dupa ce se topeste margarina si zaharul luam de pe foc si amestecam cu esenta de rom. Lasam sa se raceasca. Se ia fiecare bucatica ,se inmoaie in glazura si se trece prin nuca.

 

TIPS-URI

1

Reteta este asemanatoare cu "tavalita" doar ca aceasta este prin nuca!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu nuca" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

laura_n 1

30.06.2013, 15:20

o bunatate

diaconta 1

30.06.2013, 19:05

imi place tavalita asta

Bucataras Monica 1

30.06.2013, 19:20

Multumesc!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert branzoaice
  • 04

    MA

  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Berlini