Prajitura cu nuca de cocos

de mihaelaM in Prajituri, 28 Apr 2011 | 2852 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • PT ALUAT
  • 3cani faina
  • 1cana zahar
  • 1cana cocos colorat
  • 3oua
  • 1plic praf de copt
  • un praf sare
  • coaja de la o lamaie
  • 2cani lapte
  • PT GLAZURA
  • 250ml lapte
  • 1 plic gelatina
  • 2ciocolate albe(200gr)
  • cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu nuca de cocos:

Intr-un lighenas am pus toate ingredientele pt aluat si le-am mestecat pur si simplu cu un tel.Dupa ce am amestecat bine am pus compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si am dat la cuptor timp de 45 min.


Intre timp m-am apucat sa fac glazura:am pus laptele impreuna cu ciocolata rupata bucati intr-un ceaun ca sa se topeasca.


Plicul de gelatina l-am preparat conform instructiunilor de pe ambalaj.


Dupa ce ciocolata sa topit si a dat intr-un clocot am stins focul si am adaugat gelatina.Am lasat sa e raceasca.


Odata coapta prajitura am lasat-o si pe ea sa se raceasca dupa care am pus glazura deasupra,am presarat cu nuca de cocos si am dat la rece.POFTA BUNA!

 

TIPS-URI

1

ca masura folosim aceiasi cana

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

mamaieelena 1

02.05.2011, 14:06

delicioasa

mihaelaM 1

07.05.2011, 11:15

multumesc mamaie

adry88 1

14.05.2011, 17:50

foarte multa culoare

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu caise si bezea