Prajitura cu nuca de cocos

de luminita20_2006 in Prajituri, 2 Ian 2010 | 13740 vizualizari

 

aho aho bucatarasi./ ...anul care a trecut /ati gatit si mi-a placut/ iar anul care-a venit sa v-aduca bucurii/de la nepoti si copii /de la soti sau sotioare /s-aveti parte de mult spor la gatit si la job/iar acuma spre final va urez un La multi ani!......c-am stingaci dar mesajul e acelasi sanatate si belsug in noul an....

 

INGREDIENTE

  • 125 gr unt
  • 150 gr zahar
  • 2 oua
  • 200 gr faina
  • 2 linguri cacao
  • 3 linguri lapte
  • praf de coptCrema
  • -300 ml lapte
  • -3 linguri gris
  • - 80 gr unt sau margaina rama
  • - 200 gr za har
  • -100 gr nuca de cocos
  • -vanilie
  • Glazura
  • -200 ml frisca
  • 2 linguri cacao
  • 100 gr ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu nuca de cocos:

Untul trebuie sa fie la temperatura camerei acesta se amesteca cu zaharul , apoi cu ouale, faina, cacaoa, laptele si praful de copt. Totul se toarna intr-o tava si se da la copt 35 min.

Crema: Se pune laptele la fiert cand da in clocot se pune grisul si se amesteca cu telul sa nu se faca cocoloase, se adauga untl , zaharul si se lasa sa se ingoase crema. cand e gata se adauga cocos si vanilia. Se intode crema peste blat. Glazura: se bata frisca cand e tare se adauga cacaoa dupa care se pune peste crema. Ciocolata se pune la topit pe baie de abur cand e topita se pune intr-o punga si se orneaza prajitura.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

rivka 1

02.01.2010, 23:43

super lumi...asa cum am mai zis vad ca te stii la prajituri..., o sa incerc si eu prajitura asta neaparat!

Teo 1

03.01.2010, 20:18

arata tentant,dar....vreau ''pauza de la masa.

luminita20_2006 1

03.01.2010, 23:29

MS FETELE

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu zmeura
  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta pufoasa de ciocolata