Prajitura cu nuca de cocos

de Valyvalentyna in Prajituri, 24 Iun 2014 | 1462 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7-8 linguri de faina,
  • 250 ml lapte,
  • 300 gr zahar,
  • 200 gr margarina,
  • 8 oua,
  • 100 gr nuca de cocos{eu am pus 80 gr ca atit am avut},
  • 1 virf cutit sare,
  • 1 esenta vanilie.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu nuca de cocos:

Separam albusurile de galbenusuri, batem spuma cu putina sare albusurile adaugam 200 gr zahar si continuam sa mixam pina obtinem o bezea foarte usor si cu grija adaugam 6 linguri de faina amestecind de jos in sus cu o spatula de silicon. esenta de vanilie o adaugam in nuca de cocos dupa care adaugam si nuca de cocos in compozitie omogenizam bine si turnam compozitia intr-o tava mai micuta si bagam la cuptorul preincalzit la 180 de grade pt 25 min.


Intre timp frecam margarina cu zaharul ramas iar galbenusurile le dizolvam in lapte putin caldut in care adaugam margarina cu zaharul topit deja in margarina si omogenizam bine apoi se adauga si faina ramasa {aveti grija sa nu se formeze cocoloase}. Dam la rece cam 10-15 min, dupa cele 25 de min care prajitura a stat in cuptor o scoatem si turnam compozitia de la frigider nivelam frumos si bagam din nou la cuptor pina se rumeneste frumos deasupra {trebuie sa fie un pic moale deasupra}.


Dupa ce sa copt se lasa sa se racesca si apoi se taie si se serveste.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Lau 1

25.06.2014, 09:30

Andreea Caroline 1

25.06.2014, 10:30

Valyvalentyna 1

25.06.2014, 10:35

Va multumesc..

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura Regina Maria
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Bounty