Prajitura cu nuca de cocos si mere

de mihaelalalala in Prajituri, 10 Mai 2014 | 4137 vizualizari

 

O prajitura foarte simpla si gustoasa pe care o puteti prepara in mai putin de jumatate de ora.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 100 gr zahar brun
  • 100 ml ulei
  • 100 ml lapte
  • 250 gr faina alba
  • 100 gr nuca de cocos
  • 1 plic praf de copt
  • 100 gr stafide
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 praf de sare
  • 1 mar
  • 1 nectarina mica
  • 1 lingura miere
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu nuca de cocos si mere:

Mixam ouale cu zaharul pana devine o compozitie spumoasa (5-7 min), dupa care adaugam uleiul si laptele. Faina o amestecam cu praful de copt, praful de sare, zaharul vanilat si o punem in compozitie treptat amestecand bine. La urma punem nuca de cocos si stafidele.

Incalzim cuptorul si intre timp pregatim tava unsa cu unt, punem compozitia, iar deasupra merele taiate felii si nectarina in mijloc.

Dam tortul la cuptor la 180° pentru 35-40 minute.

Dupa ce se raceste tortul il ungem cu miere, amestecata cu putina apa.

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu nuca de cocos si mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

mihaelar63 1

27.05.2014, 11:28

Foarte bine arata Eu sunt fan nuca de cocos asa ca-mi si place

Ina 1

30.05.2014, 17:11

Bravo!

Pushaa 1

30.05.2014, 17:13

si eu fan cocos! imi place!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere