Prajitura cu nuca si cafea

de Rocsi in Prajituri, 26 Dec 2009 | 13634 vizualizari

 

Am facut-o pentru prima data si e minunat de buna!

 

INGREDIENTE

 

  • BLAT
  • 2oua
  • 2 cani zahar
  • 2 linguri unt
  • 2 plicuri praf copt
  • 1 cana lapte
  • esente
  • faina kt sa iese un alut putin mai tare k la chec

CREMA

1 pachet margarina

200 gr nuca macinata

100 gr zahar

200-250 ml cafea preparata

2-3 linguri cacao 1 lingura nuca cocos  

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu nuca si cafea:

FRECI OUALE CU ZAHARUL, MARGARINA ,FAINA CU PRAFUL DE COPT,LAPTELE,ESENTA.COMPOZITIA SE PUNE INTRO TAVA TAPETATA(NU PREA MARE TAVA).CAND E COAPTA O SCOTI,TAI MARGINILE SI INSIROPEZI PUTIN BLATUL.

FRECI MARGARINA CU ZAHARUL.NUCA O PUI IN CAFEAUA FIERBINTE PENTRU A SE OPARI PUTIN SI O LASI SA  SE RACEASK.

KND E RECE O ADAUGI IN MARGARINA,APOI PUI CACOA,MARGINILE BLATULUI SFARAMITATE SI ORNEZI CU NUCA DE COCOS.O PUI LA RECE.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu nuca si cafea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

msarris 1

25.09.2013, 15:56

in margarina adaugi doar nuca sau pui si cafeaua?

Rocsi 1

25.09.2013, 17:22

Giana, este suficeint un plic de praf de copt. Eu am gasit reteta intr-o revista si nu stiam foarte multe atunci despre gatit, dar ajunge un plic...

Rocsi 1

25.09.2013, 17:23

Msarris nuca o amesteci cu cafeaua fierbinte si o lasi sa se raceasca, apoi o incorporezi in margarina...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

pe 15.04 la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert rulada cu dovleac