Prajitura cu nuca si cafea

de Rocsi in Prajituri, 26 Dec 2009 | 9985 vizualizari

 

Am facut-o pentru prima data si e minunat de buna!

 

INGREDIENTE

 

  • BLAT
  • 2oua
  • 2 cani zahar
  • 2 linguri unt
  • 2 plicuri praf copt
  • 1 cana lapte
  • esente
  • faina kt sa iese un alut putin mai tare k la chec

CREMA

1 pachet margarina

200 gr nuca macinata

100 gr zahar

200-250 ml cafea preparata

2-3 linguri cacao 1 lingura nuca cocos  

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu nuca si cafea:

FRECI OUALE CU ZAHARUL, MARGARINA ,FAINA CU PRAFUL DE COPT,LAPTELE,ESENTA.COMPOZITIA SE PUNE INTRO TAVA TAPETATA(NU PREA MARE TAVA).CAND E COAPTA O SCOTI,TAI MARGINILE SI INSIROPEZI PUTIN BLATUL.


FRECI MARGARINA CU ZAHARUL.NUCA O PUI IN CAFEAUA FIERBINTE PENTRU A SE OPARI PUTIN SI O LASI SA SE RACEASK.


KND E RECE O ADAUGI IN MARGARINA,APOI PUI CACOA,MARGINILE BLATULUI SFARAMITATE SI ORNEZI CU NUCA DE COCOS.O PUI LA RECE.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu nuca si cafea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

msarris 1

25.09.2013, 15:56

in margarina adaugi doar nuca sau pui si cafeaua?

Rocsi 1

25.09.2013, 17:22

Giana, este suficeint un plic de praf de copt. Eu am gasit reteta intr-o revista si nu stiam foarte multe atunci despre gatit, dar ajunge un plic...

Rocsi 1

25.09.2013, 17:23

Msarris nuca o amesteci cu cafeaua fierbinte si o lasi sa se raceasca, apoi o incorporezi in margarina...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu ananas caramelizat