Prajitura cu nuca si dulceata!

de Bucataras Dragos in Prajituri, 9 Iun 2009 | 6576 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina;
  • ~1 pachet de margarina;
  • ~1 lingura de drojdie uscata;
  • ~o lingurita bicarbonat stins cu otet;
  • ~2 oua;
  • ~3 linguri de zahar,
  • vanilie;
  • ~3 linguri smantana(merge si iaurt);
  • ~200 gr nuca macinata;
  • ~dulceata;
  • ~200 gr de zahar.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu nuca si dulceata!:

Din 500 gr de faina , 1 pachet de margarina, 1 lingura de drojdie uscata , o lingurita bicarbonat stins cu otet, 2 oua , 3 linguri de zahar , vanilie si 3 linguri de smantana se face un aluat din care se fac patru foi.

Se pune prima foaie intr-o tava si se adauga deasupra ei dulceata, nuca macinata cu zahar si se repeta la fel cu celelalte foi apoi se lasa la cuptor la foc potrivit timp de 30 de minute.

Dupa ce este gata se adauga deasupra foilor glazura de ciocolata presarata cu nuca de cocos.

Pofta buna!!!!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu nuca si dulceata!" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Roda 1

10.06.2009, 18:07

5 furculite.Imi plac prajiturile cu nuca.Aceasta seamana mult cu prajitura Jerbo , pe care obisnuiesc s-o prepar pentru familia mea.

Bucataras Dragos 1

13.06.2009, 20:57

Ma bucur ca iti place Roda! Nu am auzit de prajitura Jerbo dar fac eu rost de reteta!

Bucataras Dragos 1

13.06.2009, 20:57

Multumesc pentru cele 5 furculite!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajiturele cu ciocolata, bezea si unt de arahide