Prajitura cu pere

de Lau in Dulciuri, 9 Ian 2017 | 682 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 300 g biscuiti obisnuiti
  • 150 g unt
  • 100 g zahar pudra
  • esenta de vanilie
  • Crema
  • 2 borcane compot de pere
  • 300 ml smantana de tara
  • 200 g crema de branza
  • 200 ml frisca lichida
  • 100 g ciocolata alba
  • 100 g zahar
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu pere:

Blat


Biscuitii ii macinam cu robotul sau cu masina de tocat, adaugam zaharul pudra, untul topit si esenta de vanilie. Amestecam bine pana ce se omogenizeaza.


Intr-o tava cu pereti detasabili, se pune amestecul si se taseaza bine cu o lingura, se da la frigider cat pregatim crema.


Crema


Frisca lichida impreuna cu ciocolata rupta bucatele, se pun la foc mic, amestecand continuu pana ce se topeste; acoperim cu folie alimentara si lasam sa se raceasca foarte bine cateva ore. O mixam pana ce isi dubleaza volumul.


Perele le punem intr-o strecuratoare sa se scurga bine.


Smantana o mixam impreuna cu zaharul pana ce se topeste, adaugam frisca, jumatate din pere pe care le-am tocat marunt, amestecam bine dupa care turnam 1/2 peste biscuiti; adaugam perele ramase (eu le-am curatat de coaja), restul de crema si dam la frigider cateva ore.


Se decoreaza dupa preferinta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu pere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

miki_a 1

10.01.2017, 20:09

Bună!

Lau 1

11.01.2017, 09:49

adry88 1

11.01.2017, 14:48

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prăjitura marmorată cu jeleu de vișine