Prajitura cu pere

de Lau in Dulciuri, 9 Ian 2017 | 1320 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 300 g biscuiti obisnuiti
  • 150 g unt
  • 100 g zahar pudra
  • esenta de vanilie
  • Crema
  • 2 borcane compot de pere
  • 300 ml smantana de tara
  • 200 g crema de branza
  • 200 ml frisca lichida
  • 100 g ciocolata alba
  • 100 g zahar
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu pere:

Blat


Biscuitii ii macinam cu robotul sau cu masina de tocat, adaugam zaharul pudra, untul topit si esenta de vanilie. Amestecam bine pana ce se omogenizeaza.


Intr-o tava cu pereti detasabili, se pune amestecul si se taseaza bine cu o lingura, se da la frigider cat pregatim crema.


Crema


Frisca lichida impreuna cu ciocolata rupta bucatele, se pun la foc mic, amestecand continuu pana ce se topeste; acoperim cu folie alimentara si lasam sa se raceasca foarte bine cateva ore. O mixam pana ce isi dubleaza volumul.


Perele le punem intr-o strecuratoare sa se scurga bine.


Smantana o mixam impreuna cu zaharul pana ce se topeste, adaugam frisca, jumatate din pere pe care le-am tocat marunt, amestecam bine dupa care turnam 1/2 peste biscuiti; adaugam perele ramase (eu le-am curatat de coaja), restul de crema si dam la frigider cateva ore.


Se decoreaza dupa preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu pere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

miki_a 1

10.01.2017, 20:09

Bună!

Lau 1

11.01.2017, 09:49

adry88 1

11.01.2017, 14:48

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5992 puncte

Panacris

5442 puncte

RODIMUR

4040 puncte

Rocsi

3926 puncte

Bya Ralu

2775 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Papricas de pui
  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiti din faina de alac parfumati cu lavandă

ieri la 21:47

Tarta cu foietaj, pui si dovlecel

de Rocsi 9

pe 16.09 la 21:31

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu capsuni in straturi