Prajitura cu pere si visine

de Lau in Dulciuri, 14 Sep 2012 | 1494 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g unt
  • 3 oua
  • 1 praf de sare
  • 200 g faina
  • 1/2 praf de copt
  • 4 linguri lapte
  • 2 linguri cacao
  • 100 g zahar+4 linguri
  • pere
  • visine
  • scortisoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu pere si visine:

Cele 4 linguri de zahar le topim intr-o cratita(avem grija sa nu il ardem)il intindem pe peretiI laterali un pic.


Perele le curatam si le taiem in 2 si taiem cotorul(semintele)


Le aseazam in cratita in care am topit zaharul si in mijlocul fiecarei pere asezam visine


Untul se mixeaza cu zaharul pana se topeste,


Adaugam ouale pe rand,amestecand dupa fiecare,


Amestecam faina cu praful de copt,cacao si scortisoara,


Cernem compozitia peste crema de unt,punem laptele si omogenizam cu o lingura sau paleta


Turnam compozitia peste pere si nivelam


Dam tava la cuptor pana trece testul cu scobitoarea,


Cand este gata rasturnam pe un platou(nu lasam sa se raceasca in cratita)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu pere si visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

olivee 1

17.09.2012, 11:20

Lau 1

17.09.2012, 13:29

Dana_Retetegg 1

24.11.2012, 22:47

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu pere si ciocolata