Prajitura cu pere si visine

de Lau in Dulciuri, 14 Sep 2012 | 3304 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g unt
  • 3 oua
  • 1 praf de sare
  • 200 g faina
  • 1/2 praf de copt
  • 4 linguri lapte
  • 2 linguri cacao
  • 100 g zahar+4 linguri
  • pere
  • visine
  • scortisoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu pere si visine:

Cele 4 linguri de zahar le topim intr-o cratita(avem grija sa nu il ardem)il intindem pe peretiI laterali un pic.

Perele le curatam si le taiem in 2 si taiem cotorul(semintele)

Le aseazam in cratita in care am topit zaharul si in mijlocul fiecarei pere asezam visine

Untul se mixeaza cu zaharul pana se topeste,

Adaugam ouale pe rand,amestecand dupa fiecare,

Amestecam faina cu praful de copt,cacao si scortisoara,

Cernem compozitia peste crema de unt,punem laptele si omogenizam cu o lingura sau paleta

Turnam compozitia peste pere si nivelam

Dam tava la cuptor pana trece testul cu scobitoarea,

Cand este gata rasturnam pe un platou(nu lasam sa se raceasca in cratita)

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu pere si visine" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu pere