Prajitura cu piersici (de post)

de deyutzky in Prajituri, 19 Dec 2015 | 1799 vizualizari

 

M-am inspirat de pe blogul Laurei Adamache. 

 

INGREDIENTE

  • Pentru o tava de 23x23cm:
  • 300 g faina
  • 120 g ulei
  • 130 g zahar
  • 200 ml lapte de soia (sau apa)
  • 1 plic praf de copt
  • piersici din compot SunFood sau orice fructe va plac
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu piersici (de post):

Intr-un bol amestecam uleiul cu zaharul, apoi adaugam laptele si amestecam. Intr-un alt vas amestecam faina cu praful de copt, apoi o adaugam treptat peste compozitia lichida.


Aluatul va fi asemanator unei smantani groase.


Adaugam in aluat fructele taiate cuburi si amestecam cu grija, apoi turnam aluatul in tava tapetata cu hartie de copt. (Fructele se mai pot pune si direct peste aluatul din tava)


Punem tava in cuptorul preincalzit si coacem prajitura la foc mediu pentru aprox. 40 de minute, pana cand trece testul cu scobitoarea.


O scoatem din cuptor, o lasam sa se raceasca, apoi o servim.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu piersici (de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

merisor 1

19.12.2015, 15:16

Rocsi 1

19.12.2015, 21:05

Suna bine!

Gherca Daniela 1

21.12.2015, 10:07

buna prajitura!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Plăcintă cu brânză