Prajitura cu piersici (de post)

de deyutzky in Prajituri, 19 Dec 2015 | 1102 vizualizari

 

M-am inspirat de pe blogul Laurei Adamache. 

 

INGREDIENTE

  • Pentru o tava de 23x23cm:
  • 300 g faina
  • 120 g ulei
  • 130 g zahar
  • 200 ml lapte de soia (sau apa)
  • 1 plic praf de copt
  • piersici din compot SunFood sau orice fructe va plac
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu piersici (de post):

Intr-un bol amestecam uleiul cu zaharul, apoi adaugam laptele si amestecam. Intr-un alt vas amestecam faina cu praful de copt, apoi o adaugam treptat peste compozitia lichida.


Aluatul va fi asemanator unei smantani groase.


Adaugam in aluat fructele taiate cuburi si amestecam cu grija, apoi turnam aluatul in tava tapetata cu hartie de copt. (Fructele se mai pot pune si direct peste aluatul din tava)


Punem tava in cuptorul preincalzit si coacem prajitura la foc mediu pentru aprox. 40 de minute, pana cand trece testul cu scobitoarea.


O scoatem din cuptor, o lasam sa se raceasca, apoi o servim.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu piersici (de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

merisor 1

19.12.2015, 15:16

Rocsi 1

19.12.2015, 21:05

Suna bine!

Gherca Daniela 1

21.12.2015, 10:07

buna prajitura!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec cu cacao si gem de prune