Prajitura cu piersici si bezea

de -Licurici- in Prajituri, 14 Iul 2015 | 1154 vizualizari

 

Prajitura inspirata din revista Libertatea pentru femei - Retete de colectie

 

INGREDIENTE

  • 6 piersici
  • 5 oua
  • 2 cani zahar
  • o cana lapte
  • o cana ulei
  • 2 cani si jumatate faina
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • un plic praf de copt
  • un praf de sare
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu piersici si bezea:


  • Am separat ouale, galbenusul de albus.

  • Am mixat galbenusurile cu o cana de zahar si zaharul vanilat pana galbenusurile isi deschid culoarea, cam 5 min.

  • Am adaugat uleiul, amestecand continuu, apoi laptele, faina si praful de copt.

  • Aluatul l-am pus intr-o tava cu hartie de copt si l-am dat la cuptor pentru 7 min.

  • Dupa 7 min, am scos tava si am aranjat piersicile taiate feliute deasupra aluatului, apoi am mai dat la cuptor pentru 25 min.

  • Am batut albusurile tare cu un praf de sare si o cana de zahar si, dupa cele 25 min., am scos tava si am adaugat albusurile peste fructe.

  • Am mai lasat 45 min la cuptor, pana s-a facut bezeaua. Se poate lasa chiar si o ora, daca bezeaua nu este gata, aramie.

  • Se serveste dupa ce se lasa la racit.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu piersici si bezea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

mirela0911 1

17.07.2015, 13:07

Ce buna e!

diaconta 1

17.07.2015, 22:33

Delicioasa !!!!

-Licurici- 1

18.07.2015, 09:13

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert baigli cu nuca si mac