Gogosele cu visine

de Mitinita in Prajituri, 3 Dec 2010 | 3442 vizualizari

 

Pe bucataras am gasit reteta asta de visine invelite a Epurashei. Fetele mele tot gogosele le ziceau si faceau ce faceau si tot in bucatarie ajungeau pe langa farfurie.Eu m-am bucurat ca le-au mancat,incat aceste gogosi sunt mai nutritive,avand si branza in compozitie.
Eu le-am fotografiat seara si bine am facut ca pana dimineata nu mai erau!
Uite aici originalul: http://bucataras.ro/retete/13033/visine-invelite.html
Vai,acuma am observat ca sunt talentata! (vezi rangul meu)

 

INGREDIENTE

  • 250 g branza de vaci
  • faina,intre 2 si 3 cani,pana e usor de umblat cu aluatul
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • visine din dulceata
  • 4 linguri cu varf de zahar
  • 1 ou
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosele cu visine:

Se face un aluat din branza , zahar, oul batut, bicarbonat,  si faina. Se fac mici bilute rotunjind aluatul in podul palmei. Se introduce la mijloc o visina din dulceata si se rotunjeste iar in podul palmei sa fie bine acoperita visina.

Se prajesc in ulei incins ca orice gogoasa. Se servesc pudrate cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele cu visine" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Leo