Prajitura cu piersici si mascarpone

de alilianaa in Prajituri, 3 Iun 2013 | 6140 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o cutie mascarpone
  • 250 g iaurt de bivolita
  • o cutie mare de piersici in compot
  • un plic de gelatina
  • 3 linguri miere
  • 2 pachete biscuiti a cate 100 g fiecare
  • o jumatate pachet cu unt
  • zahar vanilat
  • un praf de nucsoara
  • 3 linguri zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu piersici si mascarpone:

Blatul de biscuiti: biscuitii se piseaza cu sucitorul. I-am pus intr-un bol peste care am adaugat untul topit, trei linguri miere, un praf de nucsoara, un plic zahar vanilat, o parte din compotul de piersici ( verificati consistenta).


Se omogenizeaza foarte bine si se pun intr-o tava/cratita etc si se preseaza bine. Se netezeste si se da la rece.


Crema: iaurtul impreuna cu zaharul pudra se amesteca pana capata putin volum, se adauga mascarpone, se omogenizeaza. Gelatina hidratata in compot de piersici, topita, se amesteca cu crema si se omogenizeaza.


Intre timp fructele se taie felii.


Se scoate tava din frigider ( eu am folosit o tava 20/ 30, ceva de genu':)) se pun feliile se piersica incat tot pesmetul sa fie acoperit si se pune crema. Se da la rece pentru cateva ore bune.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu piersici si mascarpone" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (55)

alilianaa 1

04.06.2013, 19:47

Babi!

Micutza Luana 1

05.06.2013, 20:02

place mult combinatie tre so fac si eu

alilianaa 1

05.06.2013, 20:35

Luana, merita!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Melba cu piersici