Prajitura cu piersici si mascarpone

de alilianaa in Prajituri, 3 Iun 2013 | 6860 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o cutie mascarpone
  • 250 g iaurt de bivolita
  • o cutie mare de piersici in compot
  • un plic de gelatina
  • 3 linguri miere
  • 2 pachete biscuiti a cate 100 g fiecare
  • o jumatate pachet cu unt
  • zahar vanilat
  • un praf de nucsoara
  • 3 linguri zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu piersici si mascarpone:

Blatul de biscuiti: biscuitii se piseaza cu sucitorul. I-am pus intr-un bol peste care am adaugat untul topit, trei linguri miere, un praf de nucsoara, un plic zahar vanilat, o parte din compotul de piersici ( verificati consistenta).


Se omogenizeaza foarte bine si se pun intr-o tava/cratita etc si se preseaza bine. Se netezeste si se da la rece.


Crema: iaurtul impreuna cu zaharul pudra se amesteca pana capata putin volum, se adauga mascarpone, se omogenizeaza. Gelatina hidratata in compot de piersici, topita, se amesteca cu crema si se omogenizeaza.


Intre timp fructele se taie felii.


Se scoate tava din frigider ( eu am folosit o tava 20/ 30, ceva de genu':)) se pun feliile se piersica incat tot pesmetul sa fie acoperit si se pune crema. Se da la rece pentru cateva ore bune.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu piersici si mascarpone" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (55)

alilianaa 1

04.06.2013, 19:47

Babi!

Micutza Luana 1

05.06.2013, 20:02

place mult combinatie tre so fac si eu

alilianaa 1

05.06.2013, 20:35

Luana, merita!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mousse de mascarpone si ciocolata alba