Prajitura cu piersici si mascarpone

de alilianaa in Prajituri, 3 Iun 2013 | 7857 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o cutie mascarpone
  • 250 g iaurt de bivolita
  • o cutie mare de piersici in compot
  • un plic de gelatina
  • 3 linguri miere
  • 2 pachete biscuiti a cate 100 g fiecare
  • o jumatate pachet cu unt
  • zahar vanilat
  • un praf de nucsoara
  • 3 linguri zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu piersici si mascarpone:

Blatul de biscuiti: biscuitii se piseaza cu sucitorul. I-am pus intr-un bol peste care am adaugat untul topit, trei linguri miere, un praf de nucsoara, un plic zahar vanilat, o parte din compotul de piersici ( verificati consistenta).


Se omogenizeaza foarte bine si se pun intr-o tava/cratita etc si se preseaza bine. Se netezeste si se da la rece.


Crema: iaurtul impreuna cu zaharul pudra se amesteca pana capata putin volum, se adauga mascarpone, se omogenizeaza. Gelatina hidratata in compot de piersici, topita, se amesteca cu crema si se omogenizeaza.


Intre timp fructele se taie felii.


Se scoate tava din frigider ( eu am folosit o tava 20/ 30, ceva de genu':)) se pun feliile se piersica incat tot pesmetul sa fie acoperit si se pune crema. Se da la rece pentru cateva ore bune.


Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu piersici si mascarpone" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (55)

alilianaa 1

04.06.2013, 19:47

Babi!

Micutza Luana 1

05.06.2013, 20:02

place mult combinatie tre so fac si eu

alilianaa 1

05.06.2013, 20:35

Luana, merita!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4328 puncte

Mitinita

4091 puncte

Gherca Daniela

3906 puncte

Rocsi

3502 puncte

katty

3243 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza si piersici