Prajitura cu piersici si scortisoara

de T I M E A in Dulciuri, 17 Oct 2015 | 1564 vizualizari

 

Va aduc un desert de sezon bun si aromat care este si cu un continut caloric mai scazut datorita indulcitorului natural Green Sugar folosit in locul zaharului.

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 4 oua
  • 80 gr Green Sugar
  • 1 cana ulei (240 ml)
  • 1 cana lapte
  • 1 plic praf de copt
  • 300 gr faina
  • un varf de cutit sare
  • 70 gr ciocolata cu lapte si alune
  • Umplutura
  • 3 piersici mari
  • 1 lingurita scortisoara
  • 2 lingurite Green Sugar
Portii: 18
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu piersici si scortisoara:

Intr-un bol mixam ouale intregi cu un varf de sare pana se deschid la culoare. Adaugam indulcitorul (sau zaharul daca folositi zahar) si mai mixam 3-4 minute.


Adaugam apoi treptat, mixand dupa fiecare, uleiul si laptele.


Incorporam faina amestecata cu praful de copt, folosind o spatula.


Ciocolata o taiem bucatele mici si o adaugam la final amestecand cu spatula.


Turnam compozitia intr-o tava (22/35 cm am folosit eu) tapetata cu hartie de copt.


Aezam deasupra piersicile taiate felii si presaram peste piersici o lingurita de scortisoara si doua lingurite de Green Sugar.


Dam tava la cuptorul preincalzit la 170 de grade timp de 30 de minute + 5 minute cu usa deschisa si cuptorul oprit.


Scoatem prajitura din tava si dupa ce s-a racit putin o pudram cu zahar pudra, apoi o feliem si o servim alaturi de o cana de cafea sau cappuccino.


 

TIPS-URI

1

Puteti folosi si ale fructe de sezon in locul piersicilor

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu piersici si scortisoara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Xandrinne 1

19.10.2015, 22:24

dantes 1

15.11.2015, 07:43

Buna!

ancutsa 1

09.08.2016, 13:14

Super!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu fructe de padure