Prajitura cu piscoturi

de Lau in Prajituri, 18 Aug 2011 | 3944 vizualizari

 

Prajitura cu piscoturi

 

INGREDIENTE

  • piscoturi
  • 200 ml cafea
  • Crema 1
  • 200 g ciocolata neagra
  • 400 ml frisca
  • 1 plic gelatina
  • 2 linguri de nuca de cocos
  • Crema 2
  • 1 albus
  • 300 ml lapte
  • 2 linguri cacao
  • 2 linguri faina
  • 150 g zahar
  • 2 linguri margarina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu piscoturi:

Preparare Prajitura cu piscoturi


CREMA 1 - frisca se pune intr-o cratita si se aduce la temperatura de fierbere. Se opreste focul si adaugam ciocolata rupta bucati si amestecam pana se topeste complet. Adaugam gelatina, nuca de cocos si omogenizam. Dam la rece


CREMA 2- laptele se incalzeste. Albusul se bate spuma cu un praf de sare, apoi se adauga zaharul treptat. Peste albus se cerne faina amestecata cu cacao si se omogenizeaza. Se adauga peste lapte si se amesteca bine, se pune din nou la foc pana se ingroasa crema amestecand continuu. Oprim focul si adaugam margarina,


Trecem piscoturile prin cafea si asezam primul strat (nu le lasam in cafea) adaugam prima crema, al 2 lea strat de piscoturi trecute prin cafea si crema 2,dam la rece 2 ore


Prajitura cu piscoturi se poate orna sau se poate servi asa


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu piscoturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

RuxyRux 1

18.08.2011, 21:20

Super Lau...cu margarina aia nu ma impac deloc...in rest...buna de tot

Lau 1

18.08.2011, 21:35

multumesc pentru vizita

mimmi 1

18.08.2011, 22:15

bun bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Prajitura "turnata "cu dovleac