Prajitura cu piscoturi, ciocolata si frisca

de maria_claudia in Dulciuri, 10 Oct 2010 | 10319 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500gr piscoturi
  • 8 linguri de zahar
  • 200gr ciocolata cu lapte
  • 50gr unt
  • 300ml smantana lichida
  • zahar vanilat
  • 2 linguri coniac.
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu piscoturi, ciocolata si frisca:

Ptr crema: ciocolata se topeste cu 100gr smantana si 50gr unt.


Ptr frisca: batem 200ml smantana cu 4 linguri de zahar si zahar vanilat.


Pregatim un sirop din apa, 4 linguri de zahar, 2 linguri de coniac. Intr-un platou mai inalt, punem un strat de piscoturi insiropate, ciocolata, frisca, din nou piscoturi si imbracam in frisca. Se lasa la frigider ptr 1 ora. Se orneaza cu bombonele si cirese conifate.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu piscoturi, ciocolata si frisca" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi 12

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

ionix 1

15.10.2010, 12:20

Roberta, si eu am vazut-o... eu le-am trimis acum cateva zile mesaje fetelor.... frumoasa praji

Adinacarla 1

18.10.2010, 00:13

delicioasa

gaby_gabytza 1

30.09.2011, 08:25

bun bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tort egiptean