Prajitura cu piscoturi, mascarpone, ananas si zmeura

de ralu_ca in Torturi, 10 Ian 2015 | 13473 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 750 g mascarpone
  • 350 g frisca lichida
  • 2 cutii ananas
  • 300 g zmeura
  • 300 g zahar pudra
  • 1 pachet piscoturi 400 g
  • 150 g frisca pentru ornat
  • cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu piscoturi, mascarpone, ananas si zmeura:

Intr-un bol am pus branza mascarpone si zaharul pudra si am mixat pana obtinem un amestec omogen. In alt vas batem frisca pana se intareste, apoi le amestecam pana se obtine crema.


Piscoturile (pe care le-am taiat cat forma) am inceput sa le asez intr-o forma rotunda de tort pe margine si pe fundul formei, dar inainte le-am inmuiat in zeama de la fructe: ananas si zmeura. Apoi am intins un strat de crema, apoi bucati de ananas si zmeura, piscoturi inmuiate, crema, fructe si la final crema.


Pe deasupra am ornat cu frisca si am pudrat cacao.


E bun, e delicios !


Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu piscoturi, mascarpone, ananas si zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Anett 1

11.01.2015, 08:54

frumos tort!

Panacris 1

11.01.2015, 09:04

dantes 1

11.01.2015, 11:41

Delicios

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

7063 puncte

katty

6373 puncte

Rocsi

5828 puncte

Constelatialeu

5665 puncte

oanapl

4396 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pizza cu aluat pufos
  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

RETETA RECOMANDATA
Tort caramel de ananas