Prajitura cu piscoturi si mere

de ionela2682 in Prajituri, 16 Feb 2012 | 11591 vizualizari

 

O alta prajitura pe gustul socrelei mele...

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet piscoturi 400 g
  • 1 litru lapte
  • 2-3 mere
  • 2-3 linguri gem de caise
  • 5 oua
  • 3 lg zahar sau 1 1/2 lg fructoza
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu piscoturi si mere:

Asezam 1 strat de piscoturi in tava unsa cu unt si tapetata cu pesmet


-stratul de piscoturi il vom unge cu gem de caise iar peste gem vom aranja un strat cu merele decojite si taiate cubulete mici


-acoperim cu alt strat de piscoturi


-deasupra turnam laptele fierbinte in care am adaugat 2 oua intregi si 3 galbenusuri


-dam la cuptor pana ce piscoturile vor absorbi tot amestecul de lapte si oua


-cele 3 albusuri le batem spuma cu zaharul bezeaua obtinuta o vom intinde peste prajitura si vom mai da la cuptor pana capata o culoare frumoasa


-vom portiona prajitura in momentul in care s-a racit complet la temperatura camerei.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu piscoturi si mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Sim0na 1

16.02.2012, 21:23

foarte bine arata!

meosiris 1

17.02.2012, 08:06

Buna dimineata!
Am si eu o mare rugaminte pentru cele 4 retete in concurs. Se poate cate un votulet pentru fiecare 4 retete aflate in marea lupta?

Placinte tigarete http://www.bucataras.ro/concurs/aperitiv-1/?bid=BP00128#BP00128

Supa crema de rosii cu crutoane http://www.bucataras.ro/concurs/ciorba-2/?bid=BP00129#BP00129

Piept de pui umplut cu telemea http://www.bucataras.ro/concurs/fel-principal-3/?bid=BP00131#BP00131

Ananas fript cu inghetata http://www.bucataras.ro/concurs/desert-4/?bid=BP00130#BP00130

Multumesc mult!
Bafta tuturor participantilor!

jolygina 1

19.02.2012, 10:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura "Acoperis de casa", cu piscoturi si crema de ciocolata