Prajitura cu portocale si cocos

de Bucataras in Dulciuri, 4 Apr 2009 | 25791 vizualizari

 

O prajitura trimisa pe bucataras@yahoo.com de Valentina tocmai de la Cluj

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat de biscuiti:
  • 300 g biscuiti dulci
  • 80-100 g unt topit
  • Pentru crema:
  • 2 oua
  • 100 g zahar
  • 60 ml zeama de portocala
  • 2 linguri faina
  • un varf de lingurita praf de copt
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu portocale si cocos:

Biscuitii se zdrobesc si se amesteca cu untul topit. Acest amestec se preseaza pe fundul unei tavi.

Se bat ouale cu zaharul. Se adauga zeama de portocala, apoi faina amestecata cu praful de copt. Compozitia rezultata e moale. Se toarna peste blat si deasupra sepresara 40g fulgi de cocos si se baga in cuptor pentru 25-30 minute. Cocosul de deasupra trebuie sa fie putin prajit.

Ornarea prajiturii:

-2 albusuri se bat cu 50 g zahar pana se intareste spuma, apoi se pune pe baie de aburi. Se bate in continuare pana se intaresc bine.

Se pune peste prajitura, apoi se pun deasupra fulgi de cocos si se ciocolata rasa.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu portocale si cocos" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

naomy 1

19.03.2012, 12:19

Ce pufoasa arata ,trebuie sa fie buna si araomata

AnyCostescu 1

07.02.2013, 15:20

monik80 1

09.03.2015, 20:48

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4835 puncte

anuta

3074 puncte

lucy2002

3048 puncte

simona72

2347 puncte

 Adi

1900 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cartofi taranesti cu carne tocata
  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu iaurt si piersici