Cupcackes red velvet

de cristeena20 in Dulciuri, 13 Oct 2014 | 1063 vizualizari

 

De mult mi-am notat reteta de cupcackes a lui Criss si ieri am avut ocazia sa le incerc. Va spun ca au iesit perfecte, la gust si la aspect. Multumesc Criss!! voi ramane fidela retetei de acum incolo.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr faina
  • 100 gr zahar
  • 1 lingurita cacao
  • 1 lg-ta praf de copt
  • 100 gr unt
  • 3 oua mari
  • 60 ml lapte
  • coaja rasa de lamaie
  • vanilie
  • 1 lg-ta colorant rosu
  • pentru frosting am folosit :
  • 100 gr branza philadelphia
  • 3 ling zahar pudra
  • 100 ml frisca
  • cativa stropi de lamaie
  • zmeura pt ornat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cupcackes red velvet:

- Cupcakeurile se fac repede si foarte simplu: Intr-un bol amestecam faina, zaharul, praful de copt, cacaoa si apoi adaugam restul ingredientelor: ouale, untul, laptele , vanilia si coaja de lamaie. Mixam totul bine sa se omogenizeze si la final adaugam colorantul rosu.


- Impartim in forme de cupcakes si dam la cuptorul incins la 180 grade si lasam cca 30-35 minute. Faceti testul cu scobitoarea.


- Pregatim frostingul: mixam bine crema de branza cu zaharul pudra cca 2-3 minute si adaugam frisca batuta in prealabil. Adaugam si cateva picaturi de lamaie.


- Cand cupcake-urile sunt reci le ornam cu crema de branza si in mijloc punem cate o zmeura.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cupcackes red velvet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Rocsi 1

13.10.2014, 20:56

Ce frumoase sunt

kukibella 1

14.10.2014, 10:36

xana 1

17.10.2014, 14:43

Minunate!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Red velvet cupcakes cu cremă de portocale