Pudding englezesc

de Catalina L in Dulciuri, 28 Mai 2016 | 404 vizualizari

 

O reteta ideala pentru a recicla resturile :)).


Pudding este o reteta traditionala din Marea Britanie, foarte delicioasa si savuroasa.


Este  prima data cand fac aceasta reteta. Se poate face cu cu resturi de paine, de briosa si de ce nu cu resturi de cozonac...


Rezultatul este surprinzator,o  budinca pufoasa, usor caramelizata si foarte parfumata.

 

INGREDIENTE

  • 300 g de cozonac uscat (sau resturi de paine, briosa)
  • 3 oua
  • 40 g rahat
  • 1 pliculet de zahar vanilat
  • 80 g de zahar
  • 40 g de stafide
  • 50 g de nuci taiate bucatele
  • 30 g de fulgi de ciocolata
  • 1/2 lingurita esenta de rom
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pudding englezesc:

Puneti la-nmuiat in laptele caldut cozonacul taiat bucatele.

Amestecati bine cu ajutorul robotului sau ecrazati cu o furculita.

Adaugati ouale batute in omleta, zaharurile, stafidele, nucile, rahatul taiat bucatele, si fulgii de ciocolata.

Amestecati totul bine si depuneti intr-un vas uns.

Coaceti la cuptor la 210°C timp de  40 minute.

Lasati sa se raceasca si taiati in portii..

Pastrati la rece.

Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pudding englezesc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Pudding englezesc-0
Pudding englezesc-1
Pudding englezesc-2
Pudding englezesc-3
Pudding englezesc-4
Pudding englezesc-5
Pudding englezesc-6
Pudding englezesc-7

COMENTARII (9)

dantes

dantes 1

29.05.2016, 16:55

Bun!

Rocsi

Rocsi 1

29.05.2016, 20:49

Super!

Gherca Daniela

Gherca Daniela 1

30.05.2016, 08:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!