Pudding englezesc

de Catalina L in Dulciuri, 28 Mai 2016 | 798 vizualizari

 

O reteta ideala pentru a recicla resturile :)).
Pudding este o reteta traditionala din Marea Britanie, foarte delicioasa si savuroasa.
Este  prima data cand fac aceasta reteta. Se poate face cu cu resturi de paine, de briosa si de ce nu cu resturi de cozonac...
Rezultatul este surprinzator,o  budinca pufoasa, usor caramelizata si foarte parfumata.

 

INGREDIENTE

  • 300 g de cozonac uscat (sau resturi de paine, briosa)
  • 3 oua
  • 40 g rahat
  • 1 pliculet de zahar vanilat
  • 80 g de zahar
  • 40 g de stafide
  • 50 g de nuci taiate bucatele
  • 30 g de fulgi de ciocolata
  • 1/2 lingurita esenta de rom
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pudding englezesc:

Puneti la-nmuiat in laptele caldut cozonacul taiat bucatele.


Amestecati bine cu ajutorul robotului sau ecrazati cu o furculita.


Adaugati ouale batute in omleta, zaharurile, stafidele, nucile, rahatul taiat bucatele, si fulgii de ciocolata.


Amestecati totul bine si depuneti intr-un vas uns.


Coaceti la cuptor la 210°C timp de 40 minute.


Lasati sa se raceasca si taiati in portii..


Pastrati la rece.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pudding englezesc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

dantes 1

29.05.2016, 16:55

Bun!

Rocsi 1

29.05.2016, 20:49

Super!

Gherca Daniela 1

30.05.2016, 08:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Turta dulce ( DE LA MAMA DE ACASA)