Prajitura cu prune Panacris

de Panacris in Prajituri, 21 Aug 2012 | 2214 vizualizari

 

O prajitura ieftina, rapida, delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • oua 7 bucati,
  • zahar tos 21 de linguri,
  • lapte grasime 1,5% 21 de linguri,
  • ulei de floarea soarelui 21 de linguri,
  • sare iodata 1 praf,
  • zahar vanilinat 2 plicuri,
  • praf de copt 1 plic,
  • scortisoara,
  • faina alba de grau 500 g.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu prune Panacris:

Prunele se desfac in doua, se presara 1 plic de zahar vanilinat si scoarisoara si se lasa la odhina. Ouale se bat energic cu zaharul tos, zaharul vanilinat, apoi se adauga uleiul, amestecandu-se continuu, de asemenea laptele. Dupa ce s-au omogenizat ingredientele se adauga faina cernuta impreuna cu praful de copt, amestecandu/se usor pana se inglobeaza in aluat. Alautul obtinut se toarna intr-o tava mai inalta, tapetata cu foaie de pergament. Se aseaza rapid prunele, ca a nu se afunde in aluat, si se introduce tava in cuptor, la copt ptr cca. 15 minute la foc iute, apoi cca. 15 minute la foc mediu.


Dupa ce a trecut testul scobitorii se scoate din cuptor, se lasa la racit si se pudreaza cu zahar praf vanilinat. Merge bine cu ceaiuls au cafeaua de dupa-amiaza.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu prune Panacris" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Laly 1

22.08.2012, 11:38

O bunatate

RuxyRux 1

22.08.2012, 16:50

Excelenta!

mena29 1

22.08.2012, 18:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu prune,scortisoara si smantana