Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult
o prajitura tare gustoasa si aromata...asa de toamna!
Spalam prunele bine si le scoatem samburii. Le punem intr-un castron si punem o lingura de zahar pudra si un varf de nucsoara si scortisoara.
Batem albusurile spuma, apoi adaugam zaharul pudra si mai batem pana se intareste albusul si devine ca o bezea.
Adaugam faina cate putin si amestecam cu o lingura usor pana incorporam toata faina.
Impartim compozitia in doua vase si intr-unul adaugam cacaoa si amestecam bine. Pregatim o forma de copt pe care o ungem cu unt si presaram putina faina. Turnam compozitia cu cacao in forma si nivelam. Continuam cu cealalta compozitie alba si o turnam peste cea neagra. Deasupra asezam prunele. Dam la cuptor (incins in prealabil) pentru aproximativ 40 min. Scoatem, presaram putina scortisoara si lasam la racit.
Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult