Prajitura cu rodii

de manuela in Prajituri, 2 Noi 2009 | 5439 vizualizari

Prajitura cu rodii

 

BUNA,RAPIDA,

 

INGREDIENTE

  • 1pachet 200gr.biscuiti simpli
  • 1-1,1/4 pahar suc de ananas din compot
  • 10 cani de bobite de rodie(sa fie dulce)
  • 3 pahare de fresh cream
  • 1 pachet 200 gr de cream cheese
  • 3/4 pahar zahar pudra
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu rodii:

PREGATITI CREMA:bate-ti fresh cream-ul cu mixerul pana ce devine pufoasa si se umple (crema nu tb sa fie f.tare).


Intr-un castron mare bate-ti cream cheese pana cand se inmoaie apoi adaugati zaharul pudra si continuati sa bateti pana devine spumoasa.cand este gata ,adaugati putin cate putin din fresh cream-ul batut.opriti mixerul si amestecati cu o lingura lunga 3-4 min.


Luati cate un biscuite si il inmuiati in sucul de ananas,iar apoi asezati unul langa altul intr-un bol sau intr-un vas putin mai inalt(in vasul in care doriti sa fie prajitura servita,intr-un vas oval de sticla).peste biscuiti adaugati mai putin de jumatate din rodiile curatate.continuati deasupra rodiilor sa adaugati cu o lingura crema si sa o intinde-ti frumos.Deasupra cremei adaugati restul de rodii ramase.

Prajitura este gata si o pute-ti baga la frigider pt a se racii.dupa cateva ore la frigider,prajitura se va acoperi cu o membrana de plastic incolora.

 

TIPS-URI

1

biscuitii lasatii la inmuiat in sucul de ananas mai multcu cateva sec decat de obicei,pt ca rodiile pe care le ve-ti pune deasupra nu au zeama ca sa ii inmoaie mai mult

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu rodii" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Geanina87 1

10.09.2013, 08:53

La multi ani!!!

MIUTA 1

10.09.2013, 23:03

La multi ani1

Bunica 1

10.09.2014, 07:54

La multi ani!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Chec cu dovleac si mac