Prajitura cu struguri

de Gabbo in Prajituri, 7 Iul 2013 | 2936 vizualizari

 

Este foarte usor de facut si este foarte gustoasa pentru cine iubeste strugurii. :D

 

INGREDIENTE

  • 200gr faina
  • 3 oua
  • 120 gr zahar
  • 120 gr unt
  • un praf de copt
  • un varf de sare
  • 200gr de struguri albi
  • 200gr struguri negri
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu struguri:

Se spala si se scurg stuguri, dupa care ii taiem in jumatati pentru a putea sa le extragem samburi.


Intr-un vas se pun ouale cu zaharul si se amesteca pana zaharul se topeste, apoi adaugam untul ce in prealabil a fost taiat in bucati mai mici pentru a se inmuia.

Urmeaza praful de copt si faina cernute pentru ca prajitura sa nu aibe cocoloase. Adaugam si un varf de cutit de sare si amestecam bine pana compozitia este omogena.Spre final adaugam si strugurii si amestecam fara a zdrobi bobitele de struguri.


Intr-o tava tapetata asezam compozitia si o bagam la cuptor timp de 40 de minute la 180'. Cuptorul il inclazim dinainte de a introduce prajitura.


Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu struguri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

nilgun 1

28.07.2013, 15:49

ce bine arata

Gabbo 1

28.07.2013, 16:17

multumesc... ieri seara am facut-o cu cirese si este la fel de gustoasa

Panacris 1

29.08.2013, 10:40

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Brioche cu crema de patiserie
  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

  • 27

    V

  • 28

    S

  • 29

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pandişpan cu afine şi vişine