Mini-tartele unui incepator

de corina241 in Prajituri, 7 Ian 2011 | 2025 vizualizari

 

Sunt primele tarte care le-am facut....au iesit foarte bune si am zis sa le impart cu voi!!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 2 linguri de zahar
  • 1 zahar vanilat
  • 1/2 pachet de unt
  • 1/2 pachetel praf de copt
  • 1 plic  budinca de vanilie
  • 4 linguri de zahar
  • 500 ml lapte
  • cirese confiate
  • gelatina rosie
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini-tartele unui incepator:

Mini-tarte :Amestecam oul cu zaharul tos si cel vanilat,apoi adaugam untul usor topit .Faina,impreuna cu praful de copt se incorporeaza in compozitia se mai sus,omogenizam bine si dam la rece.Intre timp incalzim cuptorul si pregatim formele de tarta pe care le ungem bine cu unt.


Scoatem coca din frigider,intindem coca in foaie subtire si decupam cu formele de tarte discuri maricele pe care le vom modela in fiecare forma in parte.Infigem furculita de cateva ori pentru a-i da voie sa respire aluatului.Dam la cuptor pentru 20 minute


crema de budinca:


Procedam conform instructiunilor de pe plic.Eu am dizolvat continutul plicului in lapte rece,am adaugat zaharul si am amestecat bine ,apoi l-am pus intr-o craticioara la foc potrivit.Am lasat sa fiarba cu grija sa nu se prinda.


Dupa ce am scos tartele din cuptor,le-am umplut pe fiecare cu budinca de vanilie si le-am asezat cate o cireasa+ bucati de mandarine.


Gelatina am pregatit-o conform instructiunilor de pe pliculet si am turnat-o usor calduta peste fiecare tarta.(Micuta mea a vrut si putina ciocolata rasa:d

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mini-tartele unui incepator" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (41)

mamaieelena 1

08.01.2011, 07:43

bun inceput si frumos

adry88 1

03.06.2011, 21:09

hai k sunt bune

oana_pisicutza16 1

10.04.2012, 17:44

foarte frumoase

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu zmeura
  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

RETETA RECOMANDATA
Cremsnit (Cremes)