Prajitura cu struguri

de Bucataras Medi in Prajituri, 10 Ian 2014 | 2209 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 225 ml lapte
  • 125 g unt topit
  • 1 ou
  • 250 g zahar
  • sucul de la o jumatate de lamaie
  • 250 g faina
  • 1 plic praf de copt
  • 1 fiola esenta de vanilie
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 praf de sare
  • 400 g boabe struguri
  • zahar tos pentru pudrat
  • o mana de nuci tocate grosier
  • ulei pentru uns tava
  • faina pentru tapetat tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu struguri:

Mixam ouale cu un strop de sare apoi adaugam zaharul in ploaie si mixam in continuare circa 10 minute. Amestecam faina cernuta cu praful de copt si adaugam amestecul de mai sus apoi sucul de lamaie ,laptele si untul topit rand pe rand avand grija sa amestecam cu ajutorul unei spatule din lemn. Adaugam zaharul vanilat si esenta de vanilie si amestecam din nou.


Boabele de struguri le punem intr-o tava si le dam la cuptor cateva minute (8-10 min) pentru a le inabusi. Intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina turnam aluatul de mai sus.Deasupra ,din loc in loc asezam strugurii inabusiti. Dam la cuptor (incalzit in prealabil)la 180 grade,circa 30 min.


Facem testul scobitorii. Scoatem tava din cuptor,lasam sa se raceasca si apoi scoatem prajitura din tava ,presaram cu zahar tos si cu mieji de nuca macinata grosier.


Taiem patratele si servim.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu struguri" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

simona72 1

11.01.2014, 10:40

Grozava!!

Micutza Luana 1

11.01.2014, 12:43

buna tare

sebirizescu 1

11.01.2014, 14:55

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura de vara cu fructe