Prajitura cu suc Fanta

de diana91paris in Prajituri, 27 Dec 2012 | 3531 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat: 6 oua
  • 6 linguri de ulei
  • 6 linguri de zahar
  • 1 praf de copt
  • Coaja rasa de la 1 lamaie
  • 2 plicuri de zahar vanilat
  • 6 linguri de faina
  • Crema:
  • 500g Branza de vaci
  • 2 oua
  • 5 linguri de zahar
  • 2 linguri de smantana
  • Budinca:
  • 1l de Fanta
  • 3 budinci de vanilie
  • 2 linguri de zahar
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu suc Fanta:

Pentru blat: separam albusurile de galbenusuri, batem albusurile spuma dupa care adaugam pe rand cate un galbenus, zaharul, praful de copt, uleiul, coaja de lamaie si zaharul vanilat mixand incontinuu, apoi adaugam faina amestecand compozitia de jos in sus pentru a iesi un blat spumos si pufos. Se da la cuptor 30 minute la 180 de grade in tava tapetata cu unt si faina.


Pentru crema frecam branza de vaci cu zaharul apoi adaugam ouale si smantana. Compozitia o punem pe blat.


Budinca din Fanta se face ca budinca de vanilie normala. Punem 800 ml de Fanta la foc, iar cu 200 ml de Fanta amestecam budincile de vanilie cu zahar. Cand vedem ca Fanta a inceput sa fiarba putin adaugam budincile, cand se ingroasa se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca.


Cand s-a racit o folosim ca si glazura pentru prajitura.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu suc Fanta" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

mihaelar63 1

29.12.2012, 00:25

Bine ai venit , Diana !!!
Imi place prajiturica

diana91paris 1

29.12.2012, 19:57

multumesc...

Bya Ralu 1

29.12.2012, 21:11

bun bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Fanta