Prajitura cu urda si capsuni

de DanielaDDB in Prajituri, 7 Iun 2013 | 5961 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g capsuni
  • 300 g urda
  • 2 oua
  • 100 g unt
  • 1/2 cana zahar
  • 1 cana si jumatate de faina alba
  • 1/2 praf de copt
  • 1/2 sare
  • 3/4 cana lapte
  • 2 linguri vanilie
  • 1 zahar vanilat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu urda si capsuni:

Bati untul spuma cu zaharul, adaugi ouale si urda si amesteci pana se omogenizeaza bine. Apoi adaugi faina, zaharul vanilat, praful de copt, sarea si laptele, amestecand continuu. Cand totul s-a omogenizat, se toarna compozita intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se decoreaza cu capuni taiate in doua.


Se lasa la cuptorul preincalzit 45-50 min, la foc mediu.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu urda si capsuni" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

DanielaDDB 1

09.06.2013, 10:17

atunci trebuie sa o incerci, mai ales (zic eu) ca urda e incorporata in compozitia de aluat.

- TABITA - 1

10.06.2013, 12:15

Bya Ralu 1

11.06.2013, 00:12

foarte buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11700 puncte

Lau

Lau 9

9710 puncte

MotanLaOale

8780 puncte

mihaelar63

7900 puncte

mirela0911

6920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu blat de cacao, crema de frisca si capsuni